GGGRRR(k)ieZZZEL

Steve L'Homme

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
GGGRRR(k)ieZZZEL

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082631814, geïllustreerd, 76 blz., November 2018
Formaat: 3.5 (h) x 2.1 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 701 gram.

Uitgever: MCDS

illustrator: Steve L'Homme

beschrijving

Een angstaanjagend geluid houd de dieren in het bos in zijn greep. Zal het een MONSTER zijn?
Drie dappere dieren gaan op MONSTERJACHT!
Zullen ze het monster verslaan en verjagen?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Steve L’Homme (1983)
Biografie
In 2010 zat Steve L’Homme in de trein naar Amsterdam toen er iets heel bijzonders gebeurde. Er kwam een verhaal in zijn hoofd dat hem niet meer losliet. Het was een kinderverhaal over dieren in het bos. Een compleet verhaal met begin en einde, waarbij twee maatschappelijk bewogen vriendjes met het hart op de juiste plek op zoek gaan naar de moeder van een ei.
In 2012 ontmoet Steve Shannon. Ze verloven zich en krijgen een zoon, Matthew. Shannon blijkt zijn muze te zijn, want vanaf dat moment gaat zijn creatieve brein pas echt los en begint hij intensief te schrijven. Hij pakt het verhaal op dat hem destijds overviel in de trein, met als gevolg… zijn debuut “Van wie is het ei?”
In 2016 verschijnt het debuut van Steve in de boekhandels. Het startschot is een boekpresentatie in de crème de la crème van de Nederlandse boekenwereld: Scheltema in Amsterdam. Daarna gaat het hard. Er blijken nog meer mooie verhalen uit de pen van Steve te vloeien. Met een stapel aan topverhalen waarbij hij steeds dieren als medium hanteert, zijn er inmiddels al vier boeken van hem uitgebracht.
Steve L’Homme illustreert ook zelf. In zijn tweede boek “GGGRRR(k)ieZZZEL” is zijn werk te bewonderen. Daarnaast werkt Steve samen met andere illustratoren die zijn verhalen kleur geven en tot leven brengen.
Steve hoopt met zijn verhalen erkenning te krijgen als schrijver/illustrator en misschien zelfs boekenprijzen in de wacht te slepen. Zijn verhalen zijn altijd leerzaam en hebben een maatschappelijke boodschap. Voor Steve is het schrijven van boeken een van de mooiste kunstvormen.
toelichtingEen angstaanjagend geluid houdt de dieren in het bos in zijn greep.
Dit geluid hebben ze nog nooit eerder gehoord.
Misschien is het wel een monster!
Uit angst durven de dieren hun huisjes niet meer uit.Totdat drie dappere dieren besluiten om op MONSTERJACHT te gaan!
Zullen ze het monster verslaan en verjagen?
GGGRRR(k)ieZZZEL mee!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.