Van wie is het ei?

Steve L'Homme

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van wie is het ei?

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789082631807, geïllustreerd, 32 blz., December 2016
Formaat: 30.5 (h) x 22.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 520 gram.

Uitgever: van wie is het ei?

illustrator: Aldo de Vos

beschrijving

Haas en Bever zien tijdens het spelen dat Vos haastig ervandoor gaat met een ei.
Zij vinden dat vreemd en gaan op onderzoek uit.
Zo begint de lange zoektocht naar de mama van het ei.
Gaandeweg beleven Haas en Bever de avonturen van hun leven en komen zij tot verrassende ontdekkingen.
Als de mama van het ei uiteindelijk is gevonden komen zij tot een nog grotere ontdekking.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Steve L’Homme (1983)
Biografie
In 2010 zat Steve L’Homme in de trein naar Amsterdam toen er iets heel bijzonders gebeurde. Er kwam een verhaal in zijn hoofd dat hem niet meer losliet. Het was een kinderverhaal over dieren in het bos. Een compleet verhaal met begin en einde, waarbij twee maatschappelijk bewogen vriendjes met het hart op de juiste plek op zoek gaan naar de moeder van een ei.
In 2012 ontmoet Steve Shannon. Ze verloven zich en krijgen een zoon, Matthew. Shannon blijkt zijn muze te zijn, want vanaf dat moment gaat zijn creatieve brein pas echt los en begint hij intensief te schrijven. Hij pakt het verhaal op dat hem destijds overviel in de trein, met als gevolg… zijn debuut “Van wie is het ei?”
In 2016 verschijnt het debuut van Steve in de boekhandels. Het startschot is een boekpresentatie in de crème de la crème van de Nederlandse boekenwereld: Scheltema in Amsterdam. Daarna gaat het hard. Er blijken nog meer mooie verhalen uit de pen van Steve te vloeien. Met een stapel aan topverhalen waarbij hij steeds dieren als medium hanteert, zijn er inmiddels al vier boeken van hem uitgebracht.
Steve L’Homme illustreert ook zelf. In zijn tweede boek “GGGRRR(k)ieZZZEL” is zijn werk te bewonderen. Daarnaast werkt Steve samen met andere illustratoren die zijn verhalen kleur geven en tot leven brengen.
Steve hoopt met zijn verhalen erkenning te krijgen als schrijver/illustrator en misschien zelfs boekenprijzen in de wacht te slepen. Zijn verhalen zijn altijd leerzaam en hebben een maatschappelijke boodschap. Voor Steve is het schrijven van boeken een van de mooiste kunstvormen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.