Je hoofd te lijf

van denken naar voelen

Karin Karis

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Je hoofd te lijf

gebonden: € 25.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082618808, geïllustreerd, 160 blz., November 2016
Formaat: 24.2 (h) x 17.1 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 589 gram.

Uitgever: Ki to Change

redactie: Roeland Dol

trefwoorden: aikido burn out burn out preventie flow hoe blijf ik in balans hoe voorkom ik een burn-out in je kracht in je lijf in sync je hoofd te ...

beschrijving

Je hoofd te lijf laat je ervaren wat het betekent als wat je denkt, voelt én doet in sync is met wie je wilt zijn. Daarvoor is de verbinding tussen je hoofd en je lijf essentieel - de een is immers niets zonder de ander. Je ontdekt, in dit toegankelijk geschreven boek, hoe jouw lichaam je helpt om in de wereld te zetten wat belangrijk voor je is.

In Je hoofd te lijf reikt Karin Karis je een praktische en effectieve manier aan om daar te veranderen waar het nodig is. Je leert om zelfs in stressvolle omstandigheden in je kracht en verbinding met jezelf te blijven. Persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden verduidelijken de wetenschappelijke inzichten; met de afwisselende oefeningen kun je gelijk aan de slag. Zo ervaar je wat in sync zijn is - en hoe dat je leven leuker en lichter maakt.

Deze krachtige methode leert je uit je hoofd in je lijf te komen. Het verbindt recente inzichten uit de neurofysiologie en -psychologie met de principes en filosofie van de Japanse krijgskunst aikido. Ze geven je handvatten om van denken naar voelen te gaan. Leven vanuit je kracht met beide benen op de grond.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Karin Karis (1969) helpt - als eigenaar van Ki to Change - professionals, teams en organisaties ‘in sync'. 'We kunnen optimaal functioneren als intellectuele, emotionele en fysieke intelligentie met elkaar in overeenstemming zijn.' In haar werk staat het verbeteren van veerkracht, stressbestendigheid en verbinding met jezelf en anderen centraal.

Zij deed meer dan 20 jaar ervaring op in de neurorevalidatie en leiderschap, bestudeerde de filosofie en principes van aikido en volgde studies in somatics en embodiment. Op basis daarvan ontwikkelde zij een krachtige, concrete methode, waarbij het leren via het lichaam het uitgangspunt is. Zij traint en coacht management, teams en leiders.

Haar achtergrond gaf haar inzicht in de onlosmakelijke relatie tussen het hoofd en het lichaam. De huidige (werk)druk in onze maatschappij zorgt dat deze relatie steeds meer onder druk komt te staan. Met alle gevolgen van dien. Door mensen inzichten en handvatten te geven om de informatie van hun lijf te interpreteren en gebruiken, wil zij bijdragen aan een gezondere samenleving.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.