EV2021

Hét elektrisch autojaarboek 2021

Jasper Engel; Joeri van Dam; Maarten van der Westen; Danny Vleugel; Joop van der Pol; Jan Rooderkerk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
EV2021

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082617849, geïllustreerd, 180 blz., December 2020
Formaat: 27.6 (h) x 23.2 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 697 gram.

Uitgever: Oxcart

fotografie: Frank van Hoof

trefwoorden: 2021 auto auto's autojaarboek duurzaam duurzaamheid electric vehicles elektrisch elektrisch rijden elektrische elektrische auto elektrische ...

beschrijving

Het jaarboek over elektrisch rijden. Kies uit een van de 49 elektrische auto's en lees wat je verder nog moet weten over duurzame mobiliteit.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jasper Engel (1974) heeft ruim twee decennia ervaring in de autobranche. Hij begon als technicus, bedrijfswagenspecialist en trainer. Sinds 2011 is hij nauw betrokken bij elektrische mobiliteit en alles wat daarbij komt kijken. In 2016 richtte hij Oxcart op. Dit bedrijf richt zich specifiek op cursussen en opleidingen op het snijvlak van logistiek, connectiviteit en duurzame mobiliteit.

Joeri van Dam (1979) werkt al vanaf zijn 18e jaar in de autobranche. Eerst bij autodealers om vervolgens door te groeien naar leasemaatschappijen en autoimporteurs. In 2010 richtte hij LeaseAholic op en zet hij zijn brede ervaring op de zakelijke automarkt en EV-expertise in als, Nederlands enige, leaseautojournalist en EV-journalist. Hij informeert en helpt berijders en bedrijven met hun mobiliteits- en elektrificatievragen.
toelichtingElektrisch rijden is niet moeilijk, maar wel anders

Thuis opladen, niet meer krabben, onafhankelijk van olie en schonere lucht. Zouden we dat niet allemaal willen? Tenslotte komt 15 procent van de CO2-uitstoot uit de uitlaten van onze auto’s. Elektrisch rijden kent vele voordelen: soepeler, stiller én voordeliger onder aan de streep. Maar bestaan typische nadelen zoals range en charge anxiety nog wel, of valt dat wel mee?

Autofabrikanten hebben miljarden euro’s geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische auto’s die nu op de markt komen. Zit daar ook al het juiste model voor jou bij? Uit diverse onderzoeken blijkt dat je, eenmaal overgestapt naar elektrisch, waarschijnlijk een ambassadeur wordt!

Dit boek geeft je een compleet overzicht van alle elektrische auto’s en hun kenmerken. Het geeft antwoord waar je uit kunt kiezen. waar je op moet letten en nog veel meer……
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.