De avonturen van Knetter & Spetter 1

Ewout Eggink; Thijs Van Aken

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De avonturen van Knetter & Spetter 1

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082612806, 72 blz., March 2017
Formaat: 21.7 (h) x 21.6 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 422 gram.

Uitgever: Eggink en Van Aken

serienaam/reeks: De avonturen van Knetter en Spetter

illustrator: Erik Butter

beschrijving

Knetter en Spetter zijn twee ondeugende, grappige en handige broers. Ze wonen in een kleurrijk bos waar ze schitterende avonturen beleven. Zoals met Meneer Uil die in paniek is geraakt omdat hij een oehoe-examen moet afleggen. Met de mollen Grommol en Brommol die zonder dat ze zich daar bewust van waren een ondergrondse glijbaan hebben gegraven. En met het onverwachte bezoek van de oesterzwammen Bumper en Stumper die, ondanks dat ze er hetzelfde uitzien, een giftig verschil vertonen.
'De avonturen van Knetter en Spetter' is geschreven voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar.

Stemacteurs Thijs van Aken en Ewout Eggink hebben het afgelopen jaar met ontzettend veel plezier aan 'De avonturen van Knetter en Spetter' gewerkt. Hun jarenlange ervaring als stemacteurs heeft ze geholpen een unieke wereld te scheppen met Knetter en Spetter als hoofdpersonen. De verhalen zijn vrolijk, snel en met humor geschreven. Een tikje absurd. En op zo'n manier dat ze ook voor ouders ontzettend leuk zijn om voor te lezen. Illustrator Erik Butter maakte er geweldige tekeningen bij.
In dit eerste deel worden drie verhalen en een proloog gebundeld. Natuurlijk hebben Thijs en Ewout ook een luisterboek gemaakt. Als je het boek koopt krijg je het luisterboek er gratis bij.
Het is is 21 x 21 cm en heeft 87 pagina's full color. Kleurplaten en een spelletje (in een app-je) via www.knetterenspetter.nl

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.