De gezonde routine Methode

groei naar een blijvend gezond gewicht, een goede conditie en een hogere kwaliteit van leven.

Reinder Postma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De gezonde routine Methode

paperback/ gebrocheerd: € 12.99

ISBN: 9789082607918, geïllustreerd, 152 blz., November 2016
Formaat: 23.1 (h) x 16.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 348 gram.

Uitgever: Postma Management BV

trefwoorden: gewicht, afslanken, dieet, gezond, mindfull,

beschrijving

Met de Routine Methode presenteert Reinder Postma, health change coach in Amsterdam, een nieuwe methode waarmee een gezond gewicht én een goede conditie opgebouwd kunnen worden. Hij legt daarbij niet de nadruk op maaltijdrecepten of een nieuw trainingsprogramma. Zijn methode gaat een stap verder en is het antwoord op de vraag hoe je gezonde voeding en effectieve training blijvend onderdeel kunt laten worden van je leven. De methode richt zich daarbij op persoonlijke groei in de vorm van het aanleren van gezonde routines.

Het nieuwe geluid van de Routine Methode en de herkenbare voorbeelden die daarbij worden gebruikt bieden de lezer interessante 'eye openers', die inspireren en activeren om anders om te gaan met voeding en training. De lezer wordt daarbij uitgedaagd zijn en haar comfortzone te verlaten en de moed te hebben om echt te veranderen. Dat de Routine Methode de lezer hierbij in praktijk begeleidt en blijft motiveren, maakt het des te effectiever. Wie de methode succesvol doorloopt, ontwikkelt een blijvend gezond gewicht, een goede conditie en een hogere kwaliteit van leven. Niet voor een paar maanden, maar voor altijd.

Heb jij de moed om gezond te leven?

Reinder Postma, health change coach, was jarenlang drugsverslaafd. In plaats van als afgestudeerd bedrijfskundige een carrière te starten, raakte hij verslaafd en aan lager wal. Hij wist zijn leven echter drastisch en succesvol te veranderen. Sinds een aantal jaren traint en coacht hij in zijn trainingsstudio in Amsterdam mensen die een blijvend gezond gewicht en een goede conditie willen ontwikkelen. Als ervaringsdeskundige en professional op het gebied van persoonlijke verandering lanceert hij een vernieuwende methode die door iedereen gebruikt kan worden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.