My World of Cooking (De Wereldkeuken Vol.1)

Wereldkeuken: Een boek met eenvoudige tot toprecepten die in restaurants niet zouden misstaan. Met meer dan 480 professionele foto’s.

Vivien de Laak

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
My World of Cooking (De Wereldkeuken Vol.1)

gebonden: € 26.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082604405, geïllustreerd, 256 blz., December 2016, MUL
Formaat: 28.0 (h) x 21.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 1353 gram.

Uitgever: Vivienne Studio

serienaam/reeks: De wereldkeuken

trefwoorden: indonesisch kookboek koreaans simpel uitdagend world aziatisch hollandse home cooking japans vivien de laak wereldkeuken

beschrijving

Dit bijzondere kookboek helemaal gemaakt in Nederland. Vanaf het idee, de recepten, fotografie, vormgeving, afdrukken, uitgeven en distributie. In het boek zijn meer dan 480 professionele foto's van de gerechten opgenomen. Van eenvoudige recepten tot uitdagende recepten voor de wat gevorderde koks. Elk recept is uniek en de bereidingswijze wordt stap voor stap beschreven. De meeste recepten zijn authentiek en komen uit landen zoals Nederland, Indonesië, Hong Kong, Korea, Japan, Marokko, Thailand, Vietnam en China. Alle recepten zijn in Nederlands en Engels geschreven omdat dit kookboek wereldwijd te koop is in 2017. De auteur van dit kookboek, Vivien de Laak, wil via dit kookboek authentieke Nederlandse gerechten promoten ook buiten Nederland.
Vivien de Laak laat u zien dat thuis koken gevarieerd en interessant kan zijn. Thuis koken is een levenslange reis voor iedereen die een liefdevolle thuiskok voor familie en vrienden wil zijn. Wees nieuwsgierig en open-minded. Misschien krijgt u een heel nieuw idee over thuis koken en wordt u uiteindelijk verrast door uw eigen, tot nu toe onbekende, talent voor koken!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.