De taal van smaak

Hoe je woorden vindt voor wat je ruikt en proeft

Reinier Spreen

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 10.00
ISBN: 9789082591415, 96 blz., February 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Fusilli

trefwoorden: bier;drinken;eten;geuren;koken;taal;wijn

beschrijving

Lekker is een vreselijk woord. Waaróm is het lekker? Leg dat maar eens uit. Dit boekje gaat over hoe je woorden vindt voor wat je ruikt en proeft. Want smaak is een taal die je kunt leren spreken en verstaan. Je voegt een extra laag toe aan je ervaring. En spreek je hem eenmaal vloeiend, dan beleef je alles op een veel dieper niveau.

"Verrijkend informatief en een genot om te lezen. een fantastisch, essentieel boek."
Onno Kleyn, culinair journalist en kookboekenschrijver

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Reinier Spreen (1976) schreef eerder 'Monument voor de quagga', dat werd genomineerd voor de Jan Wolkersprijs 2017.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: