Succesvolle cultuurverandering

Waarderen wat er is, ontdekken wat er kan

Karen Reichert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Succesvolle cultuurverandering

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082582215, geïllustreerd, 136 blz., September 2017
Formaat: 23.6 (h) x 15.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 268 gram.

Uitgever: HUMAN CAPITAL Training & Advies

redactie: Piters Karin

illustrator: Verheijden Irma

beschrijving

Dit boek biedt een nieuw perspectief voor een snelle en succesvolle cultuurverandering op basis van het principe 'waarderen wat er is, ontdekken wat er kan'.
In deel 1 lees je wat het belang is van de onderstroom in een veranderproces en hoe je de onderstroom kunt benutten om medewerkers positief mee te nemen in een cultuurverandering. Beschreven wordt hoe mensen verandering beleven en hoe je gedragspatronen kunt doorbreken.
Deel 2 gaat in op de wijze waarop een cultuurverandering snel en succesvol te realiseren is, met een duurzaam resultaat tot gevolg. Er worden tien bouwstenen beschreven die nodig zijn om een solide fundament te creëren voor een nieuwe cultuur die kan rekenen op draagvlak. De waarde die elke bouwsteen vertegenwoordigt in het veranderproces en de wijze waarop je er uitvoering aan geeft, komen uitgebreid aan bod.
Een praktijkcase bewijst hoe de gewenste cultuur met behulp van de tien bouwstenen binnen een jaar tot stand komt.
Karen Reichert biedt hiermee een praktisch en onmisbaar handboek voor elke leider die op zoek is naar het antwoord op de vraag: hoe doe je dat, een cultuur succesvol veranderen?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.