Een cirkel doorbroken

Sterrenvolken, Lichtsteden en de Nieuwe Aarde

Thea Terlouw

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een cirkel doorbroken

paperback/ gebrocheerd: € 25.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082581430, 272 blz., February 2018
Formaat: 21.1 (h) x 14.7 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 356 gram.

Uitgever: Obelisk Boeken en Media

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In "Een Cirkel Doorbroken - Sterrenvolken, Lichtsteden en de Nieuwe Aarde" deelt Thea ons haar actuele inzichten in de huidige turbulente Eindtijd waarin we leven. Een hoopvolle toekomst ligt klaar voor ons, zegt Thea, en ook voor de Aarde, als we collectief en individueel ascenderen naar een volgende dimensie.
In tegenstelling tot de angst- en doemscenario's die ons continu door de tegenkrachten worden voorgehouden, schetst Thea een toekomst waarin de mensheid weer verbonden zal zijn met de Al-Bron, Al-Wat-Is en met alle delen van ons hogere Zelf, die op andere plaatsen, in andere delen van de kosmos hun eigen ervaringen hebben opgedaan. Ervaringen niet in de laatste plaats met een hele schare medebewoners van dit universum.
In een aantal verhalen, met beeldende herinneringen aan haar reizen naar plaatsen waar de zuivering en heelwording kan plaatsvinden, geeft Thea ons een kijkje in die andere wereld. Een kosmos van uitzonderlijke schoonheid. Samen met haar begeleiders, andere Zelven en gidsen van andere Sterrenvolken, laat Thea zien dat er fantastische vergezichten zijn, naast hulp bij de zware processen waar de mensheid collectief, en ieder van ons individueel, op dit moment doorheengaan.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Een Cirkel Doorbroken

gebonden: € 30.99

Meer boekennieuws op Facebook.