De architecten van ASML

René Raaijmakers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De architecten van ASML

gebonden: € 49.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082579826, geïllustreerd, 640 blz., June 2017
Formaat: 23.8 (h) x 16.1 (b) x 5.3 (d) cm. Gewicht: 1179 gram.

Uitgever: Techwatch Books

redactie: Nieke Roos

beschrijving

Het Nederlandse bedrijf ASML is uitgegroeid tot absolute wereldleider in de markt voor wafersteppers. Blinde ambitie, bravoure en lef liggen ten grondslag aan deze prestatie. Onafhankelijk techniekjournalist René Raaijmakers beschrijft de spannende route naar succes in dit boek over de turbulente ontstaansgeschiedenis van ASML. Deze uitgave gaat uitgebreid in op alle technologische ontwikkelingen bij ASML en is voorzien van foto's en illustraties.

Van De architecten van ASML is ook een verkorte managementeditie verkrijgbaar met de titel De geldmachine - De turbulente jeugd van ASML. Alle informatie in De geldmachine - De turbulente jeugd van ASML staat ook in De architecten van ASML.

'Dit kunnen we winnen' - ASML-ingenieur Frans Klaassen als hij in 1985 voor het eerst machines van de concurrentie ziet.

'Als we wat willen bereiken, dan kost het gewoon geld. Klaar.' - Gjalt Smit, eerste directeur ASML, over zijn kostbare strategie.

'We laten ons niet naaien en we zijn geen moeder Teresa' - ASML-cfo Gerard Verdonschots reactie als Samsung hem onder druk zet om te zakken in prijs.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.