Agile in de echte wereld

starten met Scrum

Derk-Jan de Grood

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Agile in de echte wereld

paperback/ gebrocheerd: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082579819, geïllustreerd, 128 blz.,
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 217 gram.

Uitgever: Techwatch B.V.

redactie: Nieke Roos

illustrator: Justin López

beschrijving

Scrum is op dit moment het populairste Agile-framework. De aanpak stimuleert organisaties om meer businesswaarde te creëren, nieuwe ideeën snel naar productie te brengen en de verschillende disciplines constructief te laten samenwerken. Er is veel geschreven over Scrum, maar meestal alleen over de werking en de principes en niet over de invoering. De transitiefase blijft hierdoor onderbelicht. In dit boek staat juist de praktische invoering centraal.

Agile in de echte wereld - Starten met Scrum is een gemakkelijk lezend boek dat zijn oorsprong heeft in de echte wereld. Het omschrijft geen cutting-edge innovaties waarmee slechts enkele organisaties zich bezighouden maar juist die zaken die we dagelijks tegenkomen als we aan de slag gaan met Scrum. Het boek staat dan ook vol met herkenbare dilemma's en toegankelijke tips. Het is daarmee een praktisch leidraad voor iedereen die start met Scrum, of die zijn Agile-ontwikkelproces wil verbeteren.

Derk-Jan de Grood helpt organisaties de waarde van hun softwareontwikkeling te verbeteren. Hij komt bij vele organisaties over de vloer voor verbetertrajecten, operationeel testmanagement en Agile-implementaties. Hij is een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en schreef diverse succesvolle boeken. Derk-Jan won verschillende prijzen, waaronder de prestigieuze European Testing Excellence Award.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.