Zuiders genieten met Tzikis

Een gezonde en lekkere keuken

Marc Leemans; Dimitri Tzikis

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082579420, 176 blz., October 2018
Formaat: 29.0 (h) x 24.7 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 1114 gram.

Uitgever: Agora, Uitgeverscentrum

serienaam/reeks: Zuiders genieten

redactie: Marc Leemans

beschrijving

Puur Zuiders, 100% Kreta en bovenal lekker en gezond. Zo kun je de keuken van de Tzikis-broers best omschrijven. Anthony, Christopher, Dimitri & Niko ontvangen je enthousiast in hun gezellig restaurant waar je culinair verwend wordt. Je kan er proeven van Avgolemono soupa, een
heerlijke kippensoep met rijst, citroen en eiwit naar een aloud recept van hun grootmoeder. Of misschien verkies je een heerlijke keftedakia van lamsvlees met pesto van pistachenoten.
Al deze mediterrane recepten zijn verzameld in dit (h)eerlijke kookboek. Klassiekers als tzatziki, dolmades of tarama staan naast originele interpretaties van carpaccio, lasagne of gevulde aubergines … steeds met hun eigen typische Tzikis-twist. De Tzikis-keuken is niet enkel lekker en gezond. Tzikis biedt in de eerste plaats gerechten om te delen. Alles wordt op de tafel geplaatst zodat iedereen kan proeven. Delen, samen beleven en het leven vieren zit namelijk in de Griekse roots ingebakken. Net daarom vinden Anthony, Christopher, Dimitri & Niko het zo prettig om hun favoriete recepten te kunnen delen met de lezers van dit boek: veel plezier in de keuken én aan tafel!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.