Het Ultieme Benchtraining

Concrete tips & adviezen van 10 hondenexperts

Robbin Kleinpenning

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 28.45: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082578737, geïllustreerd, 66 blz., August 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Puppygroep.nl

serienaam/reeks: Puppy Opvoeden: De Nieuwe Methode

beschrijving

Het gebruik van een bench bij de opvoeding van een puppy kent vele voordelen, maar dat jouw puppy de bench als zijn eigen plekje ziet, is niet vanzelfsprekend. Er zijn veel puppy’s die beginnen te janken of te blaffen, zodra het deurtje van de bench gesloten wordt.

En ik begrijp als geen ander hoe vervelend het is wanneer jouw pup de bench niet in wilt en hij begint te piepen of te blaffen zodra het deurtje dicht gaat.

De informatie in dit boek is gebaseerd op een uitgebreide enquête van 63 vragen en meerdere diepte-interviews met experts. Tien hondenexperts hebben meegewerkt aan de inhoud van dit boek, waardoor de informatie in dit boek als betrouwbaar mag worden beschouwd.

Als je de tips en adviezen in dit boek consequent opvolgt, dan ga je daar in de toekomst veel plezier aan beleven.

Veel succes en geniet van de korte, maar intense puppy-tijd!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mijn naam is Robbin Kleinpenning en ik ben geen hondenexpert. Ik interview hondenexperts en dierenartsen en deze interviews vertaal ik naar leesbare artikelen en boeken. De informatie in mijn 4 puppy boeken is gebaseerd op uitgebreide enquêtes van in totaal 255 vragen en meerdere diepte-interviews met experts. 30 hondenexperts hebben meegewerkt aan de inhoud van deze 4 puppy boeken, waardoor de informatie in de boeken als betrouwbaar mag worden beschouwd.inhoudsopgaveDeel 1 INZICHT IN BENCHTRAINING

1. Betekenis benchtraining
2. Nut en noodzaak van een bench

Deel 2 VOORBEREIDING

3. De rol van de fokker
4. Bench verkleinen
5. Plek van de bench in huis

Deel 3 DE EERSTE DAGEN EN NACHTEN

6. Transport
7. Introductie bench
8. De eerste dag(en) en nacht(en)

Deel 4 TIPS EN TRICKS VOOR DE BENCHTRAINING

9. Alles zit tegen
10. Puppy piept in de bench
11. Praktische tips voor
benchtraining
toelichtingDe informatie in dit boek is gebaseerd op een uitgebreide enquête van 63 vragen en meerdere diepte-interviews met experts. Tien hondenexperts hebben meegewerkt aan de inhoud van dit boek, waardoor de informatie in dit boek als betrouwbaar mag worden beschouwd.

Het gebruik van een bench bij de opvoeding van een puppy kent vele voordelen. Een bench is bijvoorbeeld erg handig wanneer de pup nog niet zindelijk is, maar ook wanneer je even dertig minuten de deur uit bent en je er zeker van wilt zijn dat jouw meubilair intact blijft.

In de ideale situatie ziet de pup de bench als zijn eigen plekje waar hij tot rust kan komen. Zijn plekje waar hij zich kan terugtrekken, even lekker kan gaan slapen en alle prikkels kan verwerken.

Dat jouw puppy de bench als zijn eigen plekje ziet, is niet vanzelfsprekend. Er zijn veel puppy’s die beginnen te janken of te blaffen, zodra het deurtje van de bench gesloten wordt.

En ik begrijp als geen ander hoe vervelend het is wanneer jouw pup de bench niet in wilt en hij begint te piepen of te blaffen zodra het deurtje dicht gaat.

De nachten zijn een drama en er even tussenuitgaan werkt ook niet, want hij wil zijn bench niet in.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.