Minder geldzorgen

leer een goed budget opstellen en efficiënt besparen

Björn Peeters

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082568769, 200 blz., August 2016
Formaat: 26.0 (h) x 19.3 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 620 gram.

Uitgever: Ateliers Claudine

trefwoorden: besparing budgeteren crisis kredieten rekeningen armoede besparen budget financieel geld geldbeheer geldzorgen inkopen schulden sparen zuinig

beschrijving

Meer financiële zekerheid, en minder geldzorgen.

Haal het meeste uit je inkomen. Leer met behulp van dit boek een goed budget opstellen. Ontdek hoe je efficiënt kan besparen, zonder meteen aan je levensstandaard te raken. Eenvoudige methode die iedereen kan toepassen. Geschikt voor elk inkomen. Eenvoudig aan te passen aan jouw unieke omstandigheden. Gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Geen wondermiddel. Gewoon een doeltreffende, beproefde methode om je inkomen maximaal te benutten. Weinig theorie. Vanaf het eerste hoofdstuk aan de slag. Kost weinig tijd. Hoe sneller je aan de slag gaat, hoe sneller jij ook van de voordelen van een doordacht (gezins)budget geniet.

Deel I van het boek: Leer een eenvoudige, praktijkgerichte methode om een stabiel budget op te stellen. Vanaf het eerste hoofdstuk aan de slag. Eenvoudige methode. De auteur toont hoe je ervoor zorgt dat je altijd genoeg geld aan de kant hebt staan om je elektriciteitsrekening te betalen. Hoe je zorgt dat je op het einde van de maand genoeg geld voor inkopen overhoudt. Hoe je je gezin voorbereidt op financiële noodgevallen. En veel meer! Deze methode is geschikt voor iedereen! Of je nu een alleenstaande mama, een getrouwd stel of een studente bent. Hoe sneller je aan de slag gaat, hoe sneller je je financiële zorgen vermindert.

Deel II van het boek: Leer efficiënt besparen. De auteur legt uit hoe je eenvoudig goede alternatieven zoekt voor wat te duur is. Hoe je zorgt dat je in de winkel steeds de beste prijs voor de best mogelijke kwaliteit betaalt. Hoe je op een verstandige manier je verbruik beperkt. En nog veel meer. In combinatie met het eerste deel, beschik je nu over een uitgebreid arsenaal om je doorheen financiële moeilijkheden te slaan.

Ook jij kan genieten van meer financiële zekerheid!

Ga meteen aan de slag.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveDEEL I: EEN BUDGET OPSTELLEN

1. De eerste stappen
2. Huishuur of kredietaflossingen (voor je woning)
3. Water, elektriciteit, gas en stookolie
4. Lopende kosten
5. Inkopen
6. Medische kosten
7. Dure toestellen
8. Noodgevallen
9. En nog veel meer
10. Voorbeelden
11. Met een budget werken
12. Geld lenen

DEEL II: EFFICIËNT BESPAREN

1. Voorbereidingen
2. Alternatieven zoeken
3. Een slimme koper zijn
4. Met voorraden werken
5. Je verbruik beperken
6. Samenwerken
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.