Dansen op Pilaren

Roman vol reisavonturen van twee mensen op zoek naar antwoorden

Lorette Kos

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dansen op Pilaren

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789082554700, 298 blz., February 2017
Formaat: 21.1 (h) x 14.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 421 gram.

Uitgever: Lorette Kos

beschrijving

Max leidt een succesvol leven totdat hij op zijn drieënveertigste plotseling zijn vrouw en ook zijn baan kwijtraakt. Op een dag stapt hij in de auto en begint een avontuurlijke tocht door Frankrijk, Marokko en Griekenland. Hij zoekt de confrontatie met de dood en trekt zich terug op een berg om antwoorden te vinden. Maar hij komt vooral zijn eigen nare herinneringen tegen. Zal hij het verleden achter zich kunnen laten en een nieuw leven beginnen?
Na jaren van hard werken en relatieproblemen is ook het leven van Annabelle compleet vastgelopen. Ze wordt door een bezorgde vriendin op vakantie gestuurd naar haar favoriete Griekenland, maar ze komt in een vreemd gezelschap terecht, waardoor haar reis een onverwachte wending neemt: ze blijft alleen achter en wordt met haar eigen angsten geconfronteerd. Tussen de kloosters in Meteora vindt ze eindelijk rust en wanneer ze doorreist naar Rome probeert ze met vallen en opstaan uit te vinden wat ze zelf wil.
Dansen op pilaren is een luchtige roman over een avontuurlijke reis van twee mensen die niet langer vluchten voor hun verleden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.