Oogst 8

een tentoonstelling op papier

 
 

gebonden: € 14.00

ISBN: 9789082553673, December 2016
Formaat: 28.1 (h) x 23.2 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 390 gram.

Uitgever: Oogst VZW

redactie: Jozefien Van Beek; Frederik Willem Daem; Sam De Wilde

beschrijving

Met bijdragen van o.a. Paul Baeten Gronda, Wim Catrysse, Frederik Willem Daem, Peter De Graef, Daan Heerma van Voss, Leo Pleysier, Jan Postma, Alec Soth en Patrick Van Caeckenbergh
En als bijlage een gloednieuw werk van Wim Catrysse.


Oogst is een nieuw onafhankelijk tijdschrift over beeldende kunst, literatuur en film. In tijden van clicks en snelheid kiezen we bewust voor papier en traagheid. De inhoud is niet gebonden aan de actualiteit en daardoor tijdloos.

Oogst brengt diepgravende interviews die de kunstenaar als mens tonen, boeiende essays die een persoonlijke invalshoek bieden op kunst en sterke literaire verhalen van gevestigde waarden en opkomend talent. Oogst verzamelt niet alleen unieke content, maar daagt kunstenaars en auteurs ook uit om zich buiten hun comfortzone te wagen.
Daarnaast is Oogst een gids in de gigantische hoeveelheid werk die de kunst-, literatuur- en filmgeschiedenis heeft voortgebracht. Ondergesneeuwde parels staan naast gloednieuw werk. Auteurs maken een hoogstpersoonlijke keuze en laten je in hun stukken het plezier, de schoonheid of de ontroering voelen die ze zelf ervaren bij een werk, oeuvre of kunstenaar.

Vier keer per jaar proberen we onder woorden te brengen waarom kunst, literatuur en film je zo kunnen raken.

Oogst. Een tentoonstelling op papier die op elk moment bezocht en gelezen kan worden.

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.