Een leven lang flow

ontdek je ongekende vermogens met de piramide van inzicht

Evert Heintz

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een leven lang flow

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082553000, geïllustreerd, 230 blz., November 2016
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 839 gram.

Uitgever: Uitgeverij Heintz

bewerkt door: Henk Tijbosch

beschrijving

"Plotseling sloeg de grond onder mijn voeten weg en viel ik de diepte in. Tijdens mijn val belandde ik op een sneeuwbrug die mijn leven heeft gered, want de gletsjerspleet was minstens 50 meter diep."
(uit: Een leven lang FLOW)

Je kunt als mens meer dan je denkt! In Een leven lang flow leer je op praktische wijze je ongekende vermogens te ontdekken en zo de flow en energie in je eigen leven te verhogen.
Na een bijna-doodervaring ontwikkelde auteur en gepassioneerd bergbeklimmer Evert Heintz het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht®. Aan de hand van dit model daagt hij in zijn boek de lezer uit om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor meer geluk, gezondheid en kwaliteit van je leven. Met oefeningen en concrete handvatten om direct in praktijk te brengen, zowel thuis als op je werk.

De Piramide van Inzicht ® is een totaalconcept en bestaat uit zes elementen die elkaar versterken:
Verantwoordelijkheid, de basis van de piramide
(Oordeelvrije) aandacht
Mindset
Ademhaling
Beweging
Voeding

Evert Heintz (1975) is flowspecialist en inspirational speaker in het bedrijfsleven. Hij geeft training, coaching en masterclasses over o.a. persoonlijk leiderschap, teambuilding en stressmanagement aan gerenommeerde organisaties en particulieren. Met regelmaat combineert hij trainingen met uitdagende activiteiten als klimmen en abseilen om deelnemers te laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan dat ze vaak denken. Zie ook: www.eenlevenlangflow.nu

Wim Hof over Een leven lang flow.
"Diepte maakt het verschil. Bewust en voorbij de angst."

Voorwoord door Wim Hof (the ICEMAN) en nawoord door drs. Richard de Leth (auteur van bestseller boeken OERsterk).

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Evert Heintz (1975) groeit op in een Rotterdams ondernemersgezin, waar hij al jong leerde ‘geen woorden, maar daden’. Hij studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek, de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en deed een trainersopleiding van drie jaar. Vanuit zijn passie voor het bergklimmen, toerskiën en het leven richt hij zich sinds 2010 heel succesvol als flowspecialist en inspirational speaker op het bedrijfsleven. Hij geeft training, coaching en Masterclasses over o.a. persoonlijk leiderschap, teambuilding, stressmanagement en flow aan gerenommeerde organisaties en particulieren, zowel in Nederland als in de Alpen. Met regelmaat combineert hij trainingen met uitdagende activiteiten als klimmen en abseilen om deelnemers te laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan dat ze vaak denken. www.insightadventure.nl
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.