Nu weet ik eindelijk wat dyslexie is

een boek om samen te lezen

Chantal Engbers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nu weet ik eindelijk wat dyslexie is

gebonden: € 13.00

ISBN: 9789082544800, geïllustreerd, 45 blz., July 2016
Formaat: 20.7 (h) x 20.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 316 gram.

Uitgever: SPIL-Vught bv

illustrator: Sandra Klaassen

redactie: Reijer Blankenspoor

trefwoorden: dyslexie leerproblemen lezen school

beschrijving

In haar jarenlange praktijkervaring als orthopedagoog heeft Chantal Engbers een eigen methode ontwikkeld om aan kinderen én volwassenen uit te leggen wat dyslexie nu eigenlijk is. Een methode die voor iedereen te begrijpen is en in gewone-mensentaal is geschreven, ondersteund door duidelijke illustraties. Dit bijzondere boekje is zo opgezet dat ouders of leerkrachten en kind het samen kunnen lezen: ze hebben elk hun eigen tekst en uitleg. Geen wonder dat de titel dan ook luidt: 'Eindelijk weet ik wat dyslexie is!'

Anderen over dit boekje:
"Door deze bijzondere en prettige uitleg werd voor ons duidelijk waarom het langer duurt voordat woorden herkend worden. De verwerking verloopt ECHT anders en het is geen kwestie van beter je best doen. Erg bedankt hiervoor." Geert-Jan & Hilde (ouders)

"In dit boekje voor kinderen en ouders legt de auteur op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier uit wat dyslexie met de hersenen doet en hoe je daarmee om kan gaan.
Fijn is dat het boekje een apart deel voor ouders en hun kind bevat. De ouder legt uit, maar leert tegelijkertijd hoe dyslexie in de hersenen werkt en het kind krijgt in een vertrouwde omgeving een heldere uitleg voor een lastig probleem. Het is een boekje om nog eens samen te lezen." Thalita Boumans, gezondheidszorgpsycholoog, auteur Taal in Blokjes.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.