De Banketbakker

Jonah Freud; Cees Holtkamp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Banketbakker

gebonden: € 35.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082543773, geïllustreerd, 324 blz., November 2020
Formaat: 24.7 (h) x 17.4 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 1051 gram.

Uitgever: De Kookboekhandel

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Tien jaar na het verschijnen van De Banketbakker hebben we het boek een nieuwe uitstraling gegeven. De cover is veranderd, van wit naar blauw; het is De Banketbakker 2.0 dus 2 i.p.v. 1 kroket op de voorkant. Het binnenwerk is geheel vernieuwd, nieuwe lay-out, nieuwe foto's en daarbij uitgebreid met meer dan 20 recepten. Deze klassieker mag in geen enkel huishouden ontbreken.
Janny vd Heijde: "Geen twijfel mogelijk. Deze klassieker en mijn persoonlijke favoriet helpt ieders bakkunsten naar een hoger peil brengen."
Robert van Beckhoven: "Het boek De Banketbakker doet de banketbakkerij eer aan. De juiste ingrediënten, de juiste bereiding. Alles klopt in dit boek!"
André Rieu: "Passie voor je beroep hebben... dat delen we! Cees, je hebt me weten mee te slepen met jouw fantastische recepten, jouw boek prijkt in mijn keuken op de vensterbank en ik kan het iedereen aanraden!"

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De kleine banketbakker

gebonden: € 15.00
De kleine banketbakker is bedoeld voor alle mensen vanaf 5 jaar oud die graag de lekkerste koekjes, toetjes en taartjes zelf willen maken.

Meer boekennieuws op Facebook.