Schijn bedriegt

Jacques Brinkman

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789082535136, November 2018
Formaat: 20.0 (h) x 14.0 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 350 gram.

Uitgever: Publish & More

beschrijving

Hockeylegende Jacques Brinkman is een winnaar pur sang. Hij wordt recordinternational en verovert twee keer olympisch goud. Zijn glansrijke loopbaan kenmerkt zich ook door incidenten en conflicten. Nu is hij Telegraaf-columnist en laat hij zich betalen voor zijn ongezouten mening en visie.
Jacques weet als geen ander wat een winnend team maakt. Zijn ervaringen en lessen uit de topsport en bedrijfsleven heeft hij vertaald naar zijn model Winnaarsmentaliteit.
Jacques is open, direct, transparant, bevlogen en scherp in zijn presentaties en analyses.
Dit boek is een verzameling van zijn columns in de Telegraaf van de voorbije twee jaar. Columns die veel stof deden opwaaien.
Zo hebben in de ogen van Jacques de successen van de vrouwenteams in handbal, volleybal, hockey en waterpolo vaak niet te maken met doordacht technisch en financieel beleid, maar zijn die het gevolg van uniek talent van een spelersgroep en coaches. "De huidige sportieve successen verbloemen de werkelijke staat van de Nederlandse sport en NOC*NSF, dat leiding moet geven. De Nederlandse sport staat er fantastisch voor. Helaas, schijn bedriegt".

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.