Dutch DJs

Anthony Donner

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dutch DJs

gebonden: € 59.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082528800, geïllustreerd, 448 blz., June 2016
Formaat: 35.0 (h) x 23.5 (b) x 4.8 (d) cm. Gewicht: 3080 gram.

Uitgever: Dutch DJs

beschrijving

Het grootste DJ boek ooit gemaakt!

Al meer dan 160 keer in de internationale media belicht!

Het Dutch DJs boek is het grootste en meest omvangrijke koffietafelboek over de mens achter de Nederlandse DJ/Producer - en hoe deze zijn grenzen verlegt. Daarnaast staat het vak als DJ/producer centraal en de industrie waarin zij werkzaam zijn. De hoofdrolspelers in dit boek zijn de tweehonderd invloedrijke geïnterviewde Nederlandse DJ/Producers uit meer dan 40 dance-stromingen en uit vier verschillende generaties. Om het plaatje compleet te maken zijn er ook nog eens 100 relevante professionals uit de dance-industrie belicht. Het Dutch DJs boek staat vol met spraakmakende foto's en diepte-interviews die zijn afgenomen in de studio of thuis bij de DJ/Producers. De interviews zijn gedestilleerd uit 840 uren aan video interviews die Anthony Donner heeft afgelegd. De realisatie van zijn project heeft 3 jaar van zijn leven gekost.

Anthony Donner, voormalig hoofdredacteur van DJ Mag NL, is de creatieve spil achter Dutch DJs: bedenker, fotograaf, interviewer en samensteller. Door met 300 verschillende personen in gesprek te gaan, heeft Anthony geprobeerd de DJ- en dance industrie te ontrafelen en dit op een realistische manier vast te leggen. Anthony heeft de DJ's daarnaast op een unieke en ludieke manier weten vast te leggen, zoals je ze nog nooit hebt gezien. Dit luxe zwaargewicht van 3,1 kg en 452-pagina's geeft een exclusieve kijk in de DJ- en dance industrie.

Dit is een must have voor iedereen die een passie voor dance muziek heeft! Dutch DJs geeft de Nederlandse DJ's de aandacht die ze verdienen!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.