Eenwording

Ivo Vielvoye

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Eenwording

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082528015, geïllustreerd, 280 blz., December 2016
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 406 gram.

Uitgever: Uitgeverij Bald Eagle

serienaam/reeks: De waarheid van de geestenwereld

beschrijving

Eenwording is deel 2 van een serie van vier werkboeken voor úw bewustwordingsproces en een spirituele wegwijzer door het leven.

De auteur neemt u mee op een ontdekkingstocht naar uw onderbewuste - en hogere bewustzijn. Zodat u, net als hij, het bewustwordingsproces kan ondergaan om de samensmelting tussen lichaam en geest tot stand te brengen, zodat zelfheling plaatsvindt, en moeilijke perioden overwonnen worden.
Het Allesomvattende dat zich Acheb noemt, onthult symbolische Bijbelpassages, zoals de erfzonde, bevlekt en onbevlekt ontvangen, reïncarnatie, de duivel en nog veel meer, en bespreekt vraagstukken als wiegendood, telepathie, het voorbestemde en levens-essenties.

Ivo's boeken beschrijven de metafysica van geesteswetenschap; van filosofie tot geschiedenis en theologie. Centraal staat: spiritualiteit, rijk en arm, het loslaten, liefde, het leven en de dood, ons karakter, godsdienst en rassenkwesties enz. enz.

Met Rotterdamse humor beschrijft de auteur, vanuit zijn natuurlijk oogpunt, zijn beleefde identiteitscrisis, tijdens zijn bewustwordingsproces, in spraakmakende dialogen met de geestenwereld.

Waarom zou u niet nieuwsgierig zijn naar de waarheid? Na uw dood reist u immers samen met de geest weer verder.Over de auteur

Ivo Maria Vielvoye werd in 1950 geboren als derde van vier kinderen. Hij wortelt in de duinen van Hoek van Holland en ontdekt al op jeugdige leeftijd dat hij liever iets met planten en dieren wil doen dan doorleren.

Nog voordat Ivo goed en wel zijn diploma van de middelbare school op zak heeft, timmert hij al aan de weg met een eigen hoveniersbedrijf dat, anders dan zijn concurrenten, een totaalpakket aanbiedt. Ivo houdt van aanpakken en levert geen half werk: grondverzet, vijveraanleg, bestrating, cultuurtechnische werken. Tot slot bouwt hij nog een groot watercentrum voor de verkoop van levende siervissen. Niets was hem te gek om de klant tevreden te stellen.

Zijn leven bestond uit werken, totdat hij de man met de hamer tegenkwam in de vorm van enkele oppergeesten uit de kosmos, die hem confisqueerden en dwongen om het bewustwordingsproces aan te gaan. Dat heeft geresulteerd in de boekenreeks De waarheid van de geestenwereld. Tijdens dit proces moest Ivo de strijd met zichzelf aangaan en leren om de rode draad in zijn leven te ontrafelen. Om dát te kunnen dwong de geestenwereld hem zijn bedrijven te verlaten, zodat hij leerde zijn verliezen te accepteren. Nadat hij het materialisme achter zich had gelaten werd de eenwording van lichaam en geest een feit, zodat Ivo, in de ogen van het Hogere, als een geslaagde adelaar over de kosmische wijsheden mocht beschikken.


www.ivovielvoye.nl
www.dewaarheidvandegeestenwereld.nl
info@ivovielvoye.nlWegwijzer naar een completer mens


Ivo Vielvoye was zakenman toen hij twintig jaar geleden door het Hogere werd wakker geschud met de opdracht een serie boeken te schrijven om zijn medemens de gelegenheid te geven de ogen te openen.

Nu is het eerste deel verschenen van De Waarheid van de geestenwereld.
Bewustwording, zoals de titel luidt, is een werkboek, een spirituele wegwijzer naar een beter mens.

De aarde is stervende, zo vertelt het geestenrijk. Wie zich nu afvraagt of de volgende onheilsprediker is opgestaan, zit ernaast. De aan Ivo doorgegeven teksten blijken een reine strekking in te houden die iedereen kan gebruiken om het leven op te waarderen.

Volgens Bewustwording en de volgende boeken uit de 4-delige reeks, zal een beter mens
- hoe dan ook - eerder voor een betere wereld kunnen zorgen dan een mens dat nog in angst en frustraties leeft.
Ivo Vielvoye: 'Het leven wordt gekenmerkt door een tekort aan kosmisch inzicht. De waarheid van de geestenwereld onthult kosmische wijsheden. Wie verlangt er nu niet naar om de mystiek van het geestenrijk te ontrafelen en de zin van het leven te begrijpen?'

Andere vragen waarop het boek antwoord geeft: is er leven na de dood, wat is reïncarnatie, zijn dromen bedrog, kunnen overleden mensen met ons communiceren, wat wil het Goddelijke voor de mensheid betekenen, hoe werkt zelfheling, maar vooral: hoe kun je met behulp van een geest als gids een beter mens worden en hoe vergaar je de inzichten voor het bewustwordingsproces? Alle geheimen over de mensheid en het leven na de dood zijn door de auteur achterhaald.

Bewustwording - Ivo Vielvoye - 9789082528008 - paperback 269 p. - € 19,95
Eenwording - Ivo Vielvoye - 9789082528015 - paperback 280 p. - € 19,95


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.