Loopbaanagenda

Myriam de Roo

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082525212, geïllustreerd, 205 blz., January 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Trivalent

beschrijving

Altijd al met je loopbaan aan de slag willen gaan en werk willen maken van je werk? Wordt het tijd dat je een Gelukkige Professional gaat worden?

Voor je ligt het boekwerk dat jou daar bij gaat helpen: de Loopbaanagenda!

Het is een werkboek, agenda en notitieboek ineen. Een plek waar je al je inzichten en inspiraties rondom je loopbaan kunt bijhouden. Waarin je je acties kunt plannen zodat het niet alleen bij ideeën en voornemens om een stap in werk te zetten, blijft. Waar je vooral aan het werk gezet wordt door maar liefst 60 opdrachten en reflectie-momenten. En niet te vergeten de vele inspirerende gedichten en quotes; het kan niet anders dan dat je aan het denken gezet wordt.

De Loopbaanagenda is zo gemaakt dat je op ieder gewenst moment aan de slag kunt. Jij bepaalt immers wanneer het moment daar is om werk te maken van jouw professionele ontwikkeling. Iedere maand wordt je uitgedaagd om stil te staan bij wat je tot nu toe gedaan hebt, wat je plan voor de komende maand is en wat de concrete acties zijn die daarbij horen.

Door de handige elastiek houdt je al je losse krabbels, blaadjes en foto's slim op zijn plek in de agenda. Het leeslint helpt je te onthouden waar je gebleven bent.

Aan het einde van jouw jaar heb je niet alleen een boek vol aantekeningen, ervaringen, inzichten en acties maar heb je gegarandeerd stappen gezet en jezelf ontwikkeld als mens én als professional!

De Loopbaanagenda is een idee van en ontwikkeld door Myriam de Roo van De Gelukkige Professional, het buro wat mensen helpt een Gelukkige Professional te worden door ze te coachen op een verandering in zichzelf of hun werk. Myriam werkt al meer dan 20 jaar als loopbaancoach en heeft honderden mensen begeleid die op een kruispunt in hun loopbaan stonden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.