Clean accounting!

bespaar tijd en geld en wordt een clean accounting held

Stefan Betting

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Clean accounting!

gebonden: € 34.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082519013, 104 blz., June 2016
Formaat: 21.7 (h) x 15.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 373 gram.

Uitgever: Mediata

illustrator: Martinique Salomons

beschrijving

Clean Accounting!
Bespaar tijd en geld en wordt een clean accounting held
drs. Stefan Betting RA

Accountants, controllers en financiële professionals moeten blijvend toegevoegde waarde leveren. Het concept van Clean Accounting maakt dat mogelijk. Het bespaart u een zee aan tijd - en veel geld - in administratieve processen. U voorkomt het maken en corrigeren van onnodige fouten, waardoor u klanten beter en sneller bedient.

Vrijwel alle organisaties zijn inmiddels bekend met de concepten van Lean op de werkvloer. Auteur drs. Stefan Betting RA vertaalt deze naar de financiële praktijk. Als ervaringsdeskundige heeft hij zijn methode ruim een decennium beproefd binnen profit- en non-profitorganisaties.

Over de auteur
Stefan Betting is bedrijfseconoom en registeraccountant. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in accountancy. Binnen zijn bedrijf Profeda adviseert en traint hij accountants, financiële professionals, advocaten en notarissen. Daarnaast is hij verbonden als docent, examinator en repetitor externe verslaggeving voor accountants aan de Nyenrode Business Universiteit voor de master- en post-masteropleiding tot registeraccountant.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.