Fuck It, Gewoon Doen!

Jouw gedachten zijn jouw grootste vijand met jouw omgeving als bondgenoot.

Jean-Pierre Doran

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Fuck It, Gewoon Doen!

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082511383, 300 blz., May 2019
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 463 gram.

Uitgever: ForWorth B.V.

inlezer: Richard van der Ark

redactie: Marieke Flikweert

fotografie: Richard Broekhuijzen

illustrator: Jans Katerbarg; Ivan Randjelovic

bewerkt door: Jean-Pierre Doran

fotografie: Guido Hansman

trefwoorden: actie ondernemen angst overwinnen blij blijdschap comfortzone doel doelen doelen bereiken durf eigen bedrijf geluk gelukkig zijn gelukzaligheid ...

beschrijving

“Fuck It, Gewoon Doen!”, is de lijfspreuk van Jean-Pierre Doran. Elke keer als hij een moeilijke beslissing moet maken of voor een lastige keuze komt te staan die hem uitdaagt om buiten zijn comfortzone te stappen, gebruikt hij deze vaste lijfspreuk. Deze spreuk helpt hem om de weerstanden die hij ondervindt te overwinnen. Door tegen zichzelf “Fuck It, Gewoon Doen” te zeggen, komt Jean-Pierre in de actiemodus en weet hij keer op keer zijn angsten en remmende overtuigingen te overwinnen en leidt het uiteindelijk tot een stukje persoonlijke groei.

Jean-Pierre gelooft dat iedereen een levensdoel heeft dat bijdraagt aan een betere wereld en dat het onze plicht is om onze visie te realiseren door ons levensdoel te vervullen. Om dit te realiseren helpt hij de lezer, via levenslessen en voorbeelden uit zijn eigen leven, erachter te komen hoe ze hun weg kunnen vinden en volgen, zodat zij hun levensdoel gaan ontdekken, een visie creëren en de vervulling van hun levensdoel te gaan volgen.

Dit levert voldoening, vrijheid en levensgeluk op. Tegelijkertijd verbetert het de levensomstandigheden, wat de wereld weer een stuk mooier maakt. Ben je op zoek naar een richtlijn en levenswijze die je op het pad zet richting voldoening en geluk, dan is dit boek een “must-read”: Fuck It, Gewoon Doen!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jean-Pierre Doran emigreerde in 2003 van Curaçao naar Nederland om te gaan studeren. Hier heeft hij de studies hbo Biologie en Medische Laboratoriumonderzoek aan de Stenden Hogeschool en Master of Science in Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd. Gedurende zijn HBO-studie is hij vader geworden van 2 prachtige jongens (2004 en 2007).

Na zijn studies besloot hij direct te gaan ondernemen en startte hij zijn eerste bedrijf in Emmen genaamd Black and White Barbershop. Nu bezit hij onder andere de investeringsmaatschappij ForWorth B.V. coachingsbedrijf ForWorth Academy en Mi Zeta, een cosmetisch bedrijf dat biologische lichaamsverzorgingsproducten ontwikkelt en verkoopt op Curaçao.

Zijn levensdoel is het coachen, motiveren en inspireren van mensen om de kwaliteit van hun leven te bevorderen. Door middel van zijn kennis, inzichten en visie te delen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, zakendoen en investeren vervult hij zijn levensdoel hier op aarde. Door boeken te schrijven en lezingen te geven hoopt hij zo veel mogelijk mensen te inspireren om een mentaal sterk en gezond leven te leiden, om zo ultieme vrijheid en gelukzaligheid te kunnen ervaren. Dit is zijn manier om een positieve bijdrage te leveren in deze wereld.

Wanneer iemand in gesprek gaat met Jean-Pierre weet hij altijd een originele manier te vinden om hen te inspireren en te motiveren. Jean-Pierre wordt door velen gezien als een natuurlijke energie booster dat ervoor zorgt dat, ongeacht in welke situatie je bevindt, de nodige energie krijgt om acties te gaan ondernemen. Hij is een échte kennisdeler, doelenjager bedrijvenbouwer en dromenvervuller.
inhoudsopgaveWelkom 11
Over Jean-Pierre Doran 21
De Waarom-Vraag 25
De Levende Tijd 51
Barbershop Zonder Barbier 79
First Book Writing 125
Bekend In Emmen 143
Het Ultieme Offer 165
Buiten Jouw Comfortzone 185
De JPMD Types 209
Leven Zonder Visie 239
Fuck De Rest 259
Dank Je Wel 281
Verspreid Het Woord 285
Mijn Andere Boeken 289
Verbind Met Jean-Pierre 295
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.