I Love the Seaside

the Surf and Travel guide to Southwest Europe

Alexandra Gossink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
I Love the Seaside

paperback/ gebrocheerd: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082507973, geïllustreerd, 400 blz., July 2020, Engels
Formaat: 23.2 (h) x 17.1 (b) x 3.7 (d) cm. Gewicht: 1055 gram.

Uitgever: Alexandra Gossink

serienaam/reeks: I Love the Seaside

redactie: Geert-Jan Middelkoop; Gail Bennie

illustrator: Dim Rooker

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

I Love the Seaside - de eerste reisgids langs de Atlantische kust. Geheel herziene nieuwe editie 2020

'I Love the Seaside' combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen. Iedereen die ofwel zelf surft, een partner of familielid heeft die surft, of gewoonweg van de zee houdt, heeft met deze gids een kompas langs de Atlantische Oceaan in handen. Een boek voor alle zee- en surf liefhebbers, met de beste tips rondom de bekende surf spots langs de kust van Frankrijk, Spanje en Portugal. Dus niet alleen de surf spots zelf: wat deze gids uniek maakt is dat juist de omgeving van de spots wordt beschreven; de makers selecteerden de leukste adressen om te slapen, eten, drinken - plekken die met hart en ziel gerund worden. Ook vind je volop andere activiteiten zoals yoga, hike en bike routes, SUP, kajak, paardrijden, wijnproeven en meer. Je leest verhalen van 'seaside locals', lokale recepten en food facts en de sfeer van de plek wordt duidelijk beschreven.

Dus zelfs als je niet surft, maar wel graag op vakantie gaat langs de seaside, haal je de tofste adresjes en info uit deze gids. De gids is gemaakt door surfers, voor surfers, maar bovenal met liefde voor de zee.

I Love the Seaside is een 432 pagina's tellende, full colour, Engelstalige gids vol inspirerende fotografie die de sfeer van de plekken en surf-lifestyle perfect weerspiegelen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

I Love the Seaside

paperback/ gebrocheerd: € 29.95

Meer boekennieuws op Facebook.