I Love the Seaside

Alexandra Gossink; Geert-Jan Middelkoop

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
I Love the Seaside

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082507935, geïllustreerd, 384 blz., August 2018, Engels UITVERKOCHT!

Uitgever: Alexandra Gossink

redactie: Gail Bennie

trefwoorden: atlantische kust camper coast guide kust portugal reizen spain spanje strand surfen surfing travel active atlantic coast atlantische kust ...

beschrijving

I Love the Seaside - de eerste reisgids langs de Atlantische kust. Herziene nieuwe editie

'I Love the Seaside' combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen. Iedereen die ofwel zelf surft, een partner of familielid heeft die surft, of gewoonweg van de zee houdt, heeft met deze gids een kompas langs de Atlantische Oceaan in handen. Een boek voor alle zee- en surf liefhebbers, met de beste tips rondom de bekende surf spots langs de kust van Frankrijk, Spanje en Portugal. Dus niet alleen de surf spots zelf: wat deze gids uniek maakt is dat juist de omgeving van de spots wordt beschreven; de makers selecteerden de leukste adressen om te slapen, eten, drinken - plekken die met hart en ziel gerund worden. Ook vind je volop andere activiteiten zoals yoga, hike en bike routes, SUP, kajak, paardrijden, wijnproeven en meer. Je leest verhalen van 'seaside locals', lokale recepten en food facts en de sfeer van de plek wordt duidelijk beschreven.

Dus zelfs als je niet surft, maar wel graag op vakantie gaat langs de seaside, haal je de tofste adresjes en info uit deze gids. De gids is gemaakt door surfers, voor surfers, maar bovenal met liefde voor de zee.

I Love the Seaside is een 384 pagina's tellende, full colour, Engelstalige gids vol inspirerende fotografie die de sfeer van de plekken en surf-lifestyle perfect weerspiegelen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)ALEXANDRA GOSSINK
Als ze niet aan het werk is als reisjournalist, is ze waarschijnlijk op surftrip of volgt ze een ontspannen yogales. Ze struint net zo lief door bossen als door de stad, als ze maar op tijd terug is om de zon in zee te zien zakken.
inhoudsopgaveA beautiful printed surf and travel guide to Southwest Europe, following the coast from France, northern Spain and Portugal, to Andalusia.toelichtingDe I Love the Seaside-gidsen zijn bedoeld voor reizigers, strandliefhebbers en/of surffamilies, stelletjes en individuele reizigers.
Gevuld met alleen de bijzondere accommodaties, spots om te eten, drinken en winkelen, alternatieve activiteiten en informatie over lokale diensten.
Rondom de favoriete surfspots en stranden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.