De geest uit de fles

Alcoholvrij in een benevelde wereld

Jacqueline Van Lieshout

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De geest uit de fles

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082500745, 160 blz., December 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.1 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 241 gram.

Uitgever: Detox Coach Publishing

trefwoorden: alcohol gezondheid psychologie

beschrijving

We leven in een met alcohol doordrenkte maatschappij. Drinken is de norm en onze favoriete manier om alles aan te kunnen, te vieren en te doorstaan. Ondanks de gevaren van dit zwaar verslavende middel zijn we ervan overtuigd dat vooral anderen een probleem met drank hebben. Wijzelf zijn gewoon levensgenieters.

De geest uit de fles is het achtste boek van Jacqueline van Lieshout. Het gaat verder waar haar vorige boek, Ontwijnen, stopte. Want na de vraag 'Wat drink ik dán?' komt de vraag: 'Wie ben ik dan, zonder alcohol?'

In dit ontnuchterende boek neemt Jacqueline je mee in een met alcohol doordrenkte maatschappij, waar 'alcohol drinken' gelijkstaat aan 'gezelligheid' en we niet willen horen dat het eigenlijk heel slecht voor ons is. Maar waarom drinken we eigenlijk? Waarom kan de één het bij zo af en toe een glas houden en wilt de ander na glas drie altijd door? En waarom vinden we alcohol drinken zo normaal? Een eyeopener voor iedereen die erover nadenkt minder of niet meer te drinken.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jacqueline van Lieshout (1974) stopte in de zomer van 2016 met alcohol drinken. Haar boek 'Ontwijnen' was het eerste over haar alcoholvrije bestaan, na zes boeken over voeding, detox en gezondheid.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.