Iedereen FotoSMART

Laura Vink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Iedereen FotoSMART

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082499353, geïllustreerd, 208 blz., October 2019
Formaat: 27.1 (h) x 20.3 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 899 gram.

Uitgever: Laura Vink

redactie: Pascal Viskil

illustrator: Josselin Bijl

beschrijving

Wil je meer leren over fotografie, maar duizelt het je een beetje door alle termen en begrippen? Of zoek je een handig naslagwerk met een duidelijke uitleg? Dan is Iedereen FotoSMART echt iets voor jou.

Iedereen FotoSMART wijst je de weg in de wereld van de fotografie. In dit boek staan meer dan 150 fotografiebegrippen slim uitgelegd. Van camera-apparatuur tot fotografie-effecten. Van instellingen tot compositie. Van (flits)licht tot fotobewerkingsmogelijkheden. Met deze kennis til je jouw fotografie naar een hoger niveau. Want straks weet jij precies wat een begrip inhoudt, hoe het werkt en hoe je het gebruikt in je fotografie.

Het maakt niet uit of je foto's maakt met een smartphone, compactcamera, systeemcamera of spiegelreflexcamera: dit boek is er voor iedereen. Boordevol interessante informatie, ook als je al wat langer fotografeert. Door de handige opzet kun je Iedereen FotoSMART van begin tot eind lezen, maar het laat je ook snel en gemakkelijk een specifiek begrip opzoeken. Of sla het boek op een willekeurige pagina open en ontdek wat je nog niet weet!

Een must have voor iedereen die graag fotografeert.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Laura Vink (1987) is een ondernemende duizendpoot die van fotograferen, reizen en chocolade houdt. Met haar site vinkacademy.nl helpt ze duizenden volgers om betere foto's te maken.inhoudsopgave1. Camera-instellingen
2. Camera's & onderdelen
3. Objectieven
4. Accessoires
5. Fotografische effecten & technieken
6. Compositie
7. Licht
8. Flitsen
9. Fotobewerking
10. Eigenschappen van digitale foto's
11. Overig
toelichtingWil je betere foto's maken met je smartphone, compactcamera, systeemcamera of spiegelreflexcamera? In Iedereen FotoSMART staan meer dan 150 fotografiebegrippen slim uitgelegd.

Van camera-apparatuur tot fotografie-effecten. Van instellingen tot compositie. Van (flits)licht tot fotobewerkingsmogelijkheden. Met deze kennis til je jouw fotografie naar een hoger niveau. Want straks weet jij precies wat een begrip inhoudt, hoe het werkt en hoe je het gebruikt in je fotografie.

Het maakt niet uit of met wat voor camera je foto's maakt: dit boek is er voor iedereen. Boordevol interessante informatie, ook als je al wat langer fotografeert. Door de handige opzet kun je Iedereen FotoSMART van begin tot eind lezen, maar het laat je ook snel en gemakkelijk een specifiek begrip opzoeken. Of sla het boek op een willekeurige pagina open en ontdek wat je nog niet weet!

Ben jij er klaar voor om fotoSMART te worden?
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.