Reisfotografie

explore discover capture

Laura Vink

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Reisfotografie

gebonden: € 59.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082499322, geïllustreerd, 408 blz., May 2018
Formaat: 26.3 (h) x 22.2 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 1908 gram.

Uitgever: Laura Vink

redactie: Pascal Viskil

illustrator: Sandra Batelaan; Laura Vink

trefwoorden: fotograferen fotografie reisbestemmingen reisfotografie reizen

beschrijving

Een wereldreis, een citytrip of een weekje naar de camping? Lees dit boek en je komt na je volgende reis thuis met nog mooiere foto's! Fotograaf en wereldreiziger Laura Vink deelt haar slimme tips, verhalen uit de praktijk en honderden inspirerende foto's.

In Reisfotografie staan bijna 600 foto's: gemaakt in 40 verschillende landen verspreid over 5 continenten. Of je nu naar Tanzania, Tokio of Texel gaat, alles wat je op reis tegenkomt, staat in dit prachtige boek. Het fotograferen van landschappen, steden, dieren, natuur, cultuur en mensen.
Met 408 pagina's het dikste Nederlandstalige boek over reisfotografie!

Laura komt met praktische oplossingen voor herkenbare situaties. Ze wisselt nuttige informatie af met handige tips en ervaringen uit de praktijk. Dit alles schrijft ze vlot en duidelijk op. Ook de praktische kant van reisfotografie komt aan de orde: de voorbereidingen, de bescherming van apparatuur onderweg en wat te doen met alle foto's als je weer thuis bent. Completer kan niet.

Laura Vink (1987) is een ondernemende duizendpoot die stempels in haar paspoort verzamelt. Met haar site vinkacademy.nl helpt Laura duizenden volgers om mooiere foto's te maken.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Laura Vink (1987) is een ondernemende duizendpoot die stempels in haar paspoort verzamelt. Met haar site vinkacademy.nl helpt Laura duizenden volgers om mooiere foto's te maken.inhoudsopgave1. Reisfotografie
2. Voorbereiding
3. Op reis
4. Landschappen
5. Steden
6. Mensen
7. Dieren
8. Natuur
9. Cultuur
10. Onderweg
11. Bescherming apparatuur & foto's
12. Weer thuis
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.