Gluten- en lactosevrij genieten

genieten

Viviane Vaes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gluten- en lactosevrij genieten

gebonden: € 29.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082491524, geïllustreerd, 160 blz., August 2016
Formaat: 24.8 (h) x 11.7 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 703 gram.

Uitgever: Uitgeverij Neno

redactie: Viviane Vaes

fotografie: Freddy Cosemans; Bert Oerlemans

beschrijving

Voor veel mensen komt de diagnose van een gluten- of lactose-intolerantie hard aan. Ze vrezen niet meer te kunnen genieten van een gezellige familiemaaltijd, van tafelen met vrienden of prettig samen kokkerellen in de keuken. Dat je je voedingspatroon moet aanpassen, zullen we niet ontkennen. Maar met voldoende informatie en inspiratie kan je wel nog genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.
In Gluten- en lactosevrij aan tafel serveert Viviane Vaes je recepten waarmee iedereen thuis zelf aan de slag kan. Recepten voor elke dag worden afgewisseld met feestelijke gerechten, zodat je het boek voor elke gelegenheid kan gebruiken. Daarnaast vind je in Gluten- en lactosevrij aan tafel ook handige boodschappenlijstjes en eenvoudige alternatieven voor ingrediënten die gluten of lactose bevatten.
Dit boek bewijst dat culinair genieten
altijd kan, ook zonder gluten of lactose.

Wat mag je van het boek verwachten?
- Meer dan 60 recepten, van soepen tot desserts, makkelijk zelf thuis klaar
te maken
- Handige en duidelijke informatie rond gluten- en lactose-intolerantie
- Handige boodschappenlijstjes, tips & tricks en do's & don'ts

Over de auteur:
Viviane Vaes is al haar hele leven lang gepassioneerd bezig met voeding. Haar eerste culinaire stapjes zette ze in de groentewinkel van haar grootouders, intussen heeft ze meer dan dertig jaar ervaring in alle geledingen van de horeca op haar conto staan.
Als zaakvoerster van Choosy & Delicious is het haar missie om komaf te maken met het vooroordeel dat mensen met een voedselallergie niet kunnen genieten van een lekkere én gezonde gastronomische maaltijd. Viviane's grondige kennis van voeding maakt dat ze alternatieve recepten uit haar hoed tovert waar iedereen met een voedselallergie ook van kan genieten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.