Voor altijd

Gerda Geven; Marjon Hoeks

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Voor altijd

paperback/ gebrocheerd: € 7.50

ISBN: 9789082486780, geïllustreerd, 272 blz., November 2017
Formaat: 21.1 (h) x 14.1 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 389 gram.

Uitgever: Uitgeverij de Streekroman

serienaam/reeks: Anja Koenders-trilogie

redactie: Maaike Prange; Siebo Leppen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Als haar neef Martin het slachtoffer wordt van pesterijen, wil Anja hem te hulp schieten. Of is het beter om hem, zoals haar zus Mieke meent, de ruimte te geven zelf een oplossing te zoeken voor dit probleem? Totdat het pesten escaleert en Anja besluit in te grijpen. Dat heeft ernstige consequenties voor de pestkop en zijn ouders. Tot Anja's verbijstering keert een hele gemeenschap zich tegen het gezin. Wat kan zij doen?

Lezeressen over Een nieuwe start en De belofte, deel 1 en 2 van de Anja Koenders-trilogie:
"Herkenbaar hoe de mensen reageren (...) in de Achterhoek. Mooi zoals jullie de Achterhoeker neerzetten." (Liesbeth Nijman)
"Wat een heerlijk boek om te lezen! Ik kon het bijna niet wegleggen. Het liefst las ik het in één keer uit." (René Lensink over Een nieuwe start)
"Heerlijke romans om te lezen. Bedankt voor een paar dagen leesplezier." (Tineke den Boer)
En Evelien Heuvels-Ten Haaken, lid lezeressenpanel, over Voor altijd:
"Verfrissend om een keer een breder verhaal over pesten te lezen; over wat het betekent voor de ouders van de pestkop en wat het doet met een gemeenschap."

Gerda Geven en Marjon Hoeks (beiden geboren op 31 januari 1960)
Een schrijverstweeling die de Nederlandse streek- en familieroman nieuw leven inblaast. De auteurs schrijven over het moderne Nederlandse platteland en de mensen die hier wonen en werken. Met veel liefde voor de Achterhoek vertellen ze realistische verhalen over de schrijnende werkelijkheid in het dagelijks leven.
Geven en Hoeks ontmoetten elkaar in juni 1999. Hun vriendschap werd hechter en samen schrijven aan één boek gaat bijna vanzelf.
De eerste twee delen van de trilogie - Een nieuwe start en De belofte - zijn enthousiast ontvangen door liefhebsters van het genre. "Eindelijk een nieuwe generatie schrijfsters van streekromans!"

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Voor altijd

paperback/ gebrocheerd: € 8.50
Als haar neef Martin het slachtoffer wordt van pesterijen, wil Anja hem te hulp schieten. Of is het beter om hem, zoals haar zus Mieke ...

Meer boekennieuws op Facebook.