Anja Koenders-trilogie

Een nieuwe start; De belofte

Gerda Geven; Marjon Hoeks

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Anja Koenders-trilogie

paperback/ gebrocheerd: € 12.75

ISBN: 9789082486773, 336 blz., August 2017
Formaat: 24.7 (h) x 17.0 (b) x 5.3 (d) cm. Gewicht: 1174 gram.

Uitgever: Uitgeverij de Streekroman

serienaam/reeks: Anja Koenders-trilogie

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

1) EEN NIEUWE START - Na zestien jaar keert Anja Koenders terug naar haar geboortedorp Aalten. Ze heeft definitief een punt gezet achter haar turbulente relatie met Bram. In de Achterhoek hoopt ze rust te vinden. De koele houding van haar zus verwart haar en zet hun relatie onder druk. Waarom reageert ze zo afstandelijk? Wat verbergt zij? Een nieuwe baan en een plotselinge dood vergroten haar verwarring. Had Anja die nieuwe start wel in Aalten moeten maken?
2) DE BELOFTE - De eerste maanden na Anja Koenders terugkeer naar haar geboortedorp Aalten verlopen turbulent. Gelukkig komt er al snel een nieuwe man in haar leven, maar het verleden achtervolgt haar hardnekkig. Ex Bram, een echte flierefluiter, accepteert het bruuske einde van hun relatie niet zonder slag of stoot. Dit zorgt voor veel druk op de prille liefde tussen Anja en Sjeng. Nieuwe buren op De Haart geven Anja nog meer reden tot zorg. Een kind lijkt de dupe te worden van de problemen van haar jonge moeder. Welke hulp is nodig? Wie kan die geven? En komt die helpende hand op tijd?

Lezeressen over Een nieuwe start en De belofte:
Herkenbaar hoe de mensen reageren (...) in de Achterhoek. Mooi zoals jullie de Achterhoeker neerzetten. (Liesbeth Nijman)
Erg leuk om te lezen: vleugje thriller, nare dingetjes, familiegedoetjes, Wiedergutmachung en de mix met het streekgebeuren. (H. ten Zijthoff)
Over mijn geboortedorp Aalten en erg boeiend! (Mevrouw Palm)

Gerda Geven en Marjon Hoeks (beiden geboren op 31 januari 1960)
Een schrijverstweeling die de Nederlandse streek- en familieroman nieuw leven inblaast. De auteurs schrijven over het moderne Nederlandse platteland en de mensen die hier wonen en werken. Met veel liefde voor de Achterhoek vertellen ze realistische verhalen over de schrijnende werkelijkheid in het dagelijks leven.
Geven en Hoeks ontmoetten elkaar in juni 1999. Hun vriendschap werd hechter en samen schrijven aan één boek gaat bijna vanzelf.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:2-in-1
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Anja Koenders-trilogie

paperback/ gebrocheerd: € 11.75
Maak voordelig kennis met de eerste twee delen van de Anja Koenders-trilogie

Meer boekennieuws op Facebook.