Married to the Song Ad van Meurs

lyrics 1990-2017

 
 

gebonden: € 17.50

ISBN: 9789082482935, geïllustreerd, 200 blz., September 2018, Engels
Formaat: 21.9 (h) x 15.3 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 528 gram.

Uitgever: Woord in Beeld

serienaam/reeks: Woord in Beeld

redactie: A.M.A.H. Keultjes; Bregsch

bewerkt door: Marylou Petot

beschrijving

Ad van Meurs aka The Watchman
"From The Watchman to the groundbreaking collaboration og No BLues, Ad van Meurs knew no boundaries in composing music.
A long career of musical craftmanship and a man perpetually reinventing himself and his music has led to the unique allure of the songs in this book. Enjoy the journey through the landscape of his songs". Dan Stone.

In november 2017 overleed de nationaal en internationaal gewaardeerde muzikant en songwriter Ad van Meurs aka The Watchman. Hij speelde een belangrijke rol in de wereld van de singer-songwriters, als muzikant en inspirator voor velen, maar ook als programmeur van de vermaarde serie "Ad van Meurs Presenteert" (nu "De Maandag van Van Meurs") in het Eindhovense Muziekgebouw.
Als songwriter laat hij een uniek oeuvre achter waarvan een groot gedeelte is bijeengebracht in dit boek, voorzien van commentaar door producers, vrienden en collega"s. Een monument voor een leven dat geheel in het teken heeft gestaan van het zoeken naar het juiste woord.

De muziek beluisteren kan via de Spotify playlist : The Watchman aka Ad van Meurs

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dit boek is samengesteld door muzikale en levenspartner Ankie van Meurs Keultjes.toelichtingEen prachtig vormgegeven songbook waarin het unieke oeuvre is bijeengebracht van de in 2017 overleden, nationaal en internationaal gewaardeerde songwriter Ad van Meurs aka The Watchman. Het boek is voorzien van vele afbeeldingen en commentaar van producers, muzikanten, vrienden en familie, een monument voor een leven dat geheel in het teken heeft gestaan van het zoeke naar het juiste woord.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.