Minnelijke Onteigening

Eerste hulp voor ondernemers

P.C. Van Arnhem

 
 

gebonden: € 37.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082480368, geïllustreerd, 136 blz., March 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: STEENHUIJS

beschrijving

MINNELIJKE ONTEIGENING, Eerste hulp voor ondernemers

Voor de aanleg van wegen, industrieterreinen, woonwijken of natuurgebieden heeft de overheid grond nodig. De overheid is verplicht te onderhandelen met de eigenaar. Het onderhandelingsproces wordt minnelijke onteigening genoemd. Negen van de tien keer lukt het een deal te bereiken zodat een gerechtelijke procedure wordt voorkomen.

De vastgoedeigenaar heeft in beide gevallen recht op volledige vergoeding van zijn schade. Hoe dat in de praktijk precies gaat, wordt beschreven in dit boek. Voor het eerst is er een naslagwerk voor de ondernemer met cruciale informatie over alle vergoedingsregels uit de minnelijke onteigeningspraktijk.

Drs. P.C. van Arnhem is onteigeningsmakelaar. Hij heeft in de loop der jaren talloze ondernemers bijgestaan als belangenbehartiger bij minnelijke onteigening. Verder is hij 175 keer benoemd als deskundige door tien verschillende rechtbanken. Hij is ook auteur van het standaardwerk ‘Taxatieleer Vastgoed’. Voor meer informatie en voor contact met de auteur: www.minnelijke-onteigening.nl.

Uitgever: STEENHUIJS

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.