Joy

Marjan van den Berg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Joy

paperback/ gebrocheerd: € 15.50

ISBN: 9789082461268, 352 blz., March 2017
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 541 gram.

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

beschrijving

Ze hebben een dag lang gejaagd, de BBoys. Als Joy haar man Stefan, die een jachtevenement heeft georganiseerd, ophaalt in de jachthut, staat ze oog in oog met het 'Old Boys Network'. Dik bevriend lijken ze. Ogenschijnlijk zoals zoveel mannenclubs. De stem van een van hen roept herinneringen op. Joy schrikt ervan, wil daar helemaal niet meer aan denken. Ze heeft wat er lang geleden is gebeurd, niet zonder reden zo zorgvuldig weggestopt.

Joy ziet haar verleden herleven. Ze kan zich er niet voor verstoppen. Alles in haar schreeuwt om vergelding. Het is tijd om wraak te nemen op de vijf die haar ooit geestelijk en lichamelijk hebben vernederd en mishandeld. Maar hoe pak je zoiets aan en wie is als eerste aan de beurt?

Marjan van den Berg is journalist, schrijver en columnist. Joy is haar eerste spannende roman waarin ze speelt met de harde werkelijkheid van het leven, zonder mededogen. Een verrassend thrillerdebuut dat vraagt om meer.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaat'Joy is een boek dat je niet meer kunt wegleggen als je eraan begonnen bent. Marjan van den Berg verstaat de kunst van het verhalen vertellen als geen ander en houdt de spanningsboog tot het allerlaatst vast. Ik heb het in één ruk uitgelezen!'

Leontine haverhals, chef eindredactie MARGRIET
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.