De horror van een grenzeloze liefde

Anita Pronk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De horror van een grenzeloze liefde

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082457537, 360 blz., October 2018
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 585 gram.

Uitgever: Olivia Media

beschrijving

Anne van der Pauw woont met haar puberdochter Christiane in het keurige Amstelveen. Na een gewelddadig huwelijk met een Tunesiër volgt een vechtscheiding met een dreigende kinderontvoering. Toch blijft Anne in de liefde geloven. Onervaren in het daten waagt ze zich op Tinder. Haar eerste en enige like wordt een match. Isaac, een knappe en intelligente Nigeriaan, lijkt op alle fronten het tegenovergestelde van haar eerste man. Toch ontpopt ook deze relatie zich tot een met leugens doorspekte machtsstrijd, waardoor haar huis verandert in een oorlogsgebied.
Als Anne een bericht leest dat niet voor haar bestemd is, raakt ze de grip op haar leven kwijt. Wat begonnen is als een onschuldige date eindigt in een verstikkende relatie vol manipulatie en bedrog. Haar worsteling om hieruit los te komen is tegelijkertijd een strijd om patronen te doorbreken uit een weggestopt verleden.

De Horror van een Grenzeloze Liefde is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een vrouw die verliefd wordt op een narcist.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.