Boom geniet

zonder gluten

Jan-Willem van der Boom

 
 

gebonden: € 29.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082446708, geïllustreerd, 172 blz., October 2015
Formaat: 30.4 (h) x 21.7 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 1004 gram.

Uitgever: SECOND-FIRST BV

redactie: Linda van der Boom; Fred Streefkerk; Tanja de Bont

illustrator: Sven van Gurp; Jobien Kleingeld

beschrijving

Ruim 70 recepten zonder gluten.

Echt lekker koken zonder gluten voor iedereen die geen gluten kan, mag of wil eten.

Voor de thuis- of hobbykok die zich uitgedaagd voelt en graag lekkere gerechten voorschotelt, ook zonder gluten.

Voor de chef die geen tijd heeft zich te verdiepen in de wereld van het glutenvrij koken.

Eenvoudig te volgen recepten op basis van makkelijk verkrijgbare ingrediënten.

Dit boek gaat niet over het kopen van glutenvrije producten, maar over het zelf maken van glutenvrije gerechten.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jan-Willem van der Boom heeft ruim 20 jaar ervaring met koken zonder gluten. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot het concept "Boom geniet".
Naast het schrijven van boeken, geeft Boom workshops, demonstraties en houdt hij zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van echt lekkere recepten zonder gluten.
Jan-Willem is verder ruim 30 jaar ondernemer. In zijn bedrijf met rond de 50 medewerkers is hij met name het creatieve brein.
inhoudsopgaveINTRODUCTIE 08
VOORBEREIDING 12
ONTBIJT 16
DEN EELDER 34
ZOETE VERLEIDING 38
KENWOOD 64
LUNCH 72
RESTAURANT PURE PASSIE 90
TUSSENDOORTJES 96
SLAGERIJ WILLEM BOON 110
BORRELHAPJES 116
RESTAURANT ZUYD 130
DINER 136
BIG GREEN EGG 154
DESSERT 162
BASIS BEREIDINGEN 176
DANKWOORD 185
REGISTER 186
toelichtingGlutenvrij koken voor thuis of in de restaurant keuken. Alle recepten op basis van eenvoudig te verkrijgen ingrediënten.
Duidelijke stapsgewijze receptuur, inclusief allergenen informatie en bereidingstijden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.