De Snuffelmuis

over hoe het echt werkt, veranderen

Harold Janssen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Snuffelmuis

gebonden: € 9.95

ISBN: 9789082441703, geïllustreerd, 56 blz., October 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: DeLimes

illustrator: Els Visser

beschrijving

Over hoe het echt werkt: 'veranderen'.

Dit boekje is voor iedereen die werkt en waar op het werk weleens wat verandert. Of zou moeten veranderen. Ach, eigenlijk werkt het overal wel zo. Auteur Harold Janssen houdt zich er bij DeLimes beroepshalve mee bezig. DeLimes herontwikkelt organisaties die verder willen op basis van vakmanschap, verbinding, vertrouwen en inspiratie. Els Visser maakte er de tekeningen bij.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatMuizenwijsheid in plaats van muizenissen. Een boekje dat stemt tot nadenken; - snuffelen? Gaat het nou om de vraag: wat moet hier veranderen?
Of om wat wil hier veranderen?
recensie citaatToen ik snuffelmuis intikte in mijn tekstschrijver, maakte hij er eigenstandig knuffelmuis van. Dat kan geen toeval wezen! De snuffelmuis die Harold Janssen zo treffend omschrijft, die is immers om te knuffelen. Juist omdat hij - en vaak zij - niet doelgericht de eigen kaasportie maximaliseert, maar snuffelt in het belang van anderen. Zodat meer dan slechts een handvol opperrondpompmuizen er duurzaam op vooruit gaan.recensie citaatKostelijk. Smaakt naar kaas.
recensie citaatZo werkt het!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.