Souvenir

Marcella Kleine

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Souvenir

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 9789082439809, 217 blz., November 2015
Formaat: 21.2 (h) x 13.6 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 318 gram.

Uitgever: Romadevi Stories

trefwoorden: backpacken indonesië liefde ontvoering

beschrijving

Zeven jaar na de ontvoering van haar baby ontdekt Susan wie de dader moet zijn en reist naar het land waar haar kind werd verwekt. Door dubieuze gebeurtenissen wordt Susans overtuiging nog meer gevoed. Esmée is in Indonesië. Of hebben haar familie en psycholoog gelijk en is ze psychisch doorgedraaid?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marcella Kleine-de Peuter werkt met mensen die door psychische problemen zijn vastgelopen en delicten hebben gepleegd. Samen met Jorge Chito schreef ze het boek Drie jaar cel en tbs. Daarnaast schreef ze de psychologische thrillers en spannende romans In het verborgene, Binnenwereld, Vilein, Souvenir, Schemergebied, Schijnvertoning en De Voltooiing. Ook publiceerde zij een kort verhaal in de thrillerbundel Zoeter dan wraak. Samen met auteur Marjolein van der Gaag schreef ze de zomerthriller HELS en de spannende verhalenbundel Eindbestemming.toelichting"Souvenir is een enorm spannend, sfeervol en goed opgebouwd verhaal dat je met geen mogelijkheid meer kunt wegleggen voordat je het uit hebt."

Linda Jansma – bestsellerauteur van o.a. de thriller Verbroken
recensie citaatDe zoektocht van een moeder naar haar kind. Als Susan op het spoor komt van haar zeven jaar geleden ontvoerde dochter reist ze af naar Indonesië om uit te zoeken of haar gevoel klopt. Wat hebben Johan en Esther, met wie zij acht jaar eerder door de Gordel van Smaragd trok, met haar verleden en heden te maken? Door een slim in elkaar gezet verhaal vanuit het perspectief van Susan, met flashbacks in cursief font van zowel Susan als Esther wordt stukje bij beetje duidelijk dat het verlies en het gemis van een kind diepgaande sporen nalaat in het leven van de betrokkenen. Deze psychologische thriller zit goed in elkaar en is helder en met veel gevoel voor detail geschreven. Hoewel er een paar mooie plotwendingen inzitten, komt het einde, waar alle eindjes goed aan elkaar geknoopt worden niet echt als een verrassing. Geheel komt wat zakelijk en gekunsteld over. Opvallende cover in rode kleur met afbeelding van een marmeren ei. In het verhaal wordt de keuze voor zowel titel als afbeelding geheel duidelijk. De auteur (1960) publiceerde eerder o.a. de psychologische thriller 'Schijnvertoning'*.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.