Soulfood & Spaghetti

150 recepten uit onze Caribisch-Italiaanse keuken

Jurino Ignacio; Linda Terrizzi

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Soulfood & Spaghetti

gebonden: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082438277, geïllustreerd, 260 blz., July 2021

Uitgever: Terrizzi

beschrijving

Wat krijg je als ‘n Italiaanse trouwt met een Curaçaoënaar? In ieder geval héél veel lekker eten! In 'Soulfood & Spaghetti' nemen Linda en ik je in 150 nieuwe recepten mee op reis door onze eigen keuken. Van geheime familierecepten tot moderne fusion cooking en natuurlijk heel veel lekkere Soul Food gerechten... Dit zijn onze persoonlijke favorieten,
van ons — voor jou!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jurino Ignacio (1981) is expert op het gebied van de Caribische- en Soul Food keuken. Met 4 succesvolle kookboeken op zijn naam en een online community van ruim 150.000 volgers verrast hij zijn lezers dagelijks met heerlijke recepten en unieke kleurrijke foto's.

Jurino heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de Afro-Caribische keuken. Met zijn rijke kennis van de geschiedenis en zijn respect voor de verschillende culturen voorziet hij zijn recepten van de nodige diepgang en achtergrond.
toelichtingWat krijg je wanneer 'n Italiaanse trouwt met een Curaçaoënaar? In ieder geval héél veel lekker eten! In Soulfood & Spaghetti nemen Jurino en Linda je mee op reis door hun eigen keuken. Van geheime Italiaanse familierecepten tot moderne fusion. En natuurlijk heerlijke ‘Soul Food Dishes’ met Jurino's speciale Caribische touch. In dit boek vind je alle persoonlijke favorieten van dit culinaire koppel dat hun lezers al meer dan een decennium voorziet van de lekkerste recepten.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.