De complete Antilliaanse keuken

300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao

Jurino Ignacio

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De complete Antilliaanse keuken

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082438246, geïllustreerd, 288 blz., May 2019
Formaat: 26.2 (h) x 21.1 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 1228 gram.

Uitgever: Terrizzi

beschrijving

Na zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk te zeggen dat hij de complete Antilliaanse keuken in één boek heeft weten te vangen. Het boek telt exact 300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Van ayaka tot zjozjoli, langs hapjes, hoofdgerechten, snoepgoed en gebak - echt álles staat er in!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jurino Ignacio is geboren op Curaçao en inmiddels al 20 jaar woonachtig in Nederland. Hij startte in 2012 met het documenteren van de Antilliaanse keuken. Na zeven jaar speurwerk en drie succesvolle kookboeken heeft hij nu de complete keuken gebundeld in één boek.

Jurino kwam op 18-jarige leeftijd naar Nederland om te studeren. Na zijn huwelijk en de geboorte van zijn drie kinderen besloot hij in Nederland te blijven.

Om de gerechten uit zijn vaderland vast te leggen voor het nageslacht begon hij de website antilliaans-eten.nl. Dat was al snel zo'n succes, dat een kookboek niet achterwege kon blijven.

Dit boek is de kroon op het werk, de voltooiing van een immens project waaraan hij, samen met zijn vrouw, de afgelopen zeven jaar aan heeft gewerkt.

Uit alle hoekjes en gaatjes heeft Jurino de authentieke recepten van de (voormalige) Nederlandse Antillen weten te vinden. Deze zijn nu gebundeld in het boek "de complete Antilliaanse keuken".

toelichtingNa zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk te zeggen dat hij de complete Antilliaanse keuken in één boek heeft weten te vangen. Het boek telt exact 300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Van ayaka tot zjozjoli, langs hapjes, hoofdgerechten, snoepgoed en gebak - echt álles staat er in!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.