Bittere Erfenis

Marijke van Dijk

 
 

€ -1.00

ISBN: 9789082431704, November 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Van Dijk - uitgeverij

bewerkt door: Meint van Dijk; Onno van Dijk

illustrator: Hester Wigman

redactie: Jan Meints

beschrijving

Xander Berkhey regeert met ijzeren hand de multinationale onderneming Berkhey Developments. Zijn zoon en erfgenaam Alexander zal hem eens opvlogen. Er is echter één probleem: Alex voelt er niets voor.

Als Alex per toeval ontdekt dat hij door zijn vader jarenlang nauwlettend in de gaten wordt gehouden, begint hij te twijfelen over zijn vaders integriteit. Samen met Marianne Liefers gaat hij op onderzoek uit en komt tot de schokkende ontdekking dat er familiegeheimen zijn die het licht niet kunnen verdragen. Pas wanneer Marianne ernstig in gevaar verkeert, wordt Alex gewongen om een keuze te maken. Een keuze die zijn leven drastisch zal veranderen.

Is Alex in staat om de waarheid aan het licht te brengen? Of wordt hij in een doedelijk web gezogen, gesponnen door een gehimzinnige, wereldwijde organisatie die in alle lagen van de maatschappij doorgedrongen is. Een organisatie die niets schuwt. Zelfs moord niet.

Bittere Erfenis is het romandebuut van Marijke van Dijk, waarin zij de lezer meeneemt in een zoektocht naar de ultieme waarheid en ware liefde.

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveEr is geen inhoudsopgave in het boek.
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.