De verwarde cavia

kantooravonturen

Paulien Cornelisse

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De verwarde cavia

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 9789082430226, 192 blz., October 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Cornelisse

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Cavia werkt op de afdeling Communicatie. In korte humoristische hoofdstukken leren we haar en haar collega's kennen. Stella van Human Resources. Ruud het enge hoofd van de afdeling Financiën. En Harm-Jan van de IT-afdeling, die al sinds 1999 een tamagotchi in leven houdt.

Een cavia die in een kantoortuin tussen de mensen werkt: het klinkt wat onwaarschijnlijk, maar iedereen die ook maar een blauwe maandag op een kantoor heeft gewerkt, zal de avonturen van de verwarde cavia herkennen. Van een symbiotische relatie met het koffiezetapparaat tot passief-agressieve e-mails en duizelingwekkende perikelen rond de lief- en leedpot.

De verwarde cavia is een grappig en ontroerend boek, onmisbaar voor iedereen die wel eens collega's heeft gehad, of ze misschien nog steeds wel heeft.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De verwarde cavia

paperback/ gebrocheerd: € 13.99
dwarsligger 450

‘De verwarde cavia’ van Paulien Cornelisse gaat niet over taal. Maar over een cavia. Die op de afdeling Communicatie ...

De verwarde cavia

paperback/ gebrocheerd: € 10.00
Cavia werkt op de afdeling Communicatie. In korte humoristische hoofdstukken leren we haar en haar collega's kennen. Stella van Human Resources. ...

Meer boekennieuws op Facebook.