Stout Konijn

Wil jij mijn lievelingsknuffel zijn?

Douwe-Sjoerd Boschman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Stout Konijn

gebonden: € 14.99

ISBN: 9789082421811, geïllustreerd, 36 blz., January 2021
Formaat: 22.9 (h) x 22.8 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 348 gram.

Uitgever: stoutkonijn.nl

serienaam/reeks: Stout Konijn

illustrator: Ricardo Makosi

beschrijving

Waarom doet Schreeuwmeeuw zo gemeen? Zeehond Tobber wil graag spelen op het strand... maar niet alleen. Gelukkig is daar Stout Konijn! Een zachte knuffel in een harde wereld... met een hele grote boodschap. Durf jij lief te zijn?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Stout Konijn is een idee van spelontwerpers Douwe-Sjoerd Boschman en Ricardo Makosi. Voor het eerst gezien in 2013 op het Into The Great Wide Open festival op Vlieland, als gigagrote knuffel in de duinen die overal veels te grote knuffelkeutels achterlaat!

Met de grenzeloze fantasie van alle kinderen op Vlieland is Stout Konijn uitgegroeid tot een bijzondere speelwereld. De wereld van het Stout Konijn prentenboekverhaal is in het echt te ontdekken in twee natuurspeelplekken op het eiland, verbonden met een avontuurlijk Dwaalspoor dwars door de Vlielandse natuur!
inhoudsopgave36 Pagina's met kleurrijke illustraties en korte zinnen op rijm. Gedrukt op stevig, duurzaam geproduceerd papier.toelichtingHet nieuwe prentenboek 'Stout Konijn - Wil jij mijn lievelingsknuffel zijn?' brengt de woeste Waddenwereld bij ons thuis. In een kleurrijk geïllustreerd prentenboek verovert Stout Konijn je hart. Een spannend én liefdevol voorleesverhaal op rijm, voor iedereen die van buitenspelen houdt en toe is aan een warme knuffel!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.