Bakt ze bruin

Nienke Tode-Gottenbos

 
 

gebonden: € 25.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082417722, geïllustreerd, 192 blz., October 2016
Formaat: 24.9 (h) x 17.8 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 688 gram.

Uitgever: Splint Media B.V.

serienaam/reeks: De poepdokter

redactie: Sytske Scholze

bewerkt door: Maarten de Boer

beschrijving

Je darmflora is belangrijk - maar hoe zorg je voor een fijne omgeving voor je darmbewoners? In De Poepdokter Bakt ze bruin leer je hoe je kunt koken, eten en leven om de bacteriën in je darmen gezond te houden. Dat is helemaal niet zo ingewikkeld. Met een paar simpele tips en trucs zet je in no time een maaltijd op tafel waarvan niet alleen jij en je tafelgenoten, maar ook je bacteriebeesten kunnen smullen. 
In dit boek vind je:
* meer dan 45 snelle & makkelijke recepten voor een gezonde darmflora
* geen gedoe met milliliters en grammen
* oefeningen voor een rustige (en ja, platte!) buik
* kennis over een gezonde spijsvertering
* leuke tips en weetjes over je darmen en darmflora

Hét boek voor iedereen die na het lezen van De Poepdokter - Gezond van mond tot kont  stappen wil zetten voor een gezonde spijsvertering en dito darmflora. Op weg naar een rustige buik, meer energie en een tevreden 'onderbuikgevoel'! 

Met het handige Voedingsdagboek leer je bovendien op welke voedingsmiddelen jij goed (of juist minder goed) reageert, zodat je je eigen persoonlijke optimale voedingspatroon kunt samenstellen.

Waarschuwing: hou je van recepten waarin alles tot op de seconde, graad en gram nauwkeurig wordt beschreven? Die vind je hier niet! Je leert hier Geen Gedoe-Koken: makkelijke en goed te volgen recepten. Het betere 'men neme en smijte' kookwerk, ook voor als je (nog) geen kookwonder bent. Dit boek vraagt van je dat je zelf nadenkt en echt leert koken. Let's eat! 

Nienke Tode-Gottenbos (1982) is darmfloratherapeut en eigenwijs voedingskundige. In haar praktijk behandelde ze veel mensen met uiteenlopende (darm)problemen. Ze schreef De Poepdokter - Gezond van mond tot kont (2016) en blogt als De Groene Vrouw over darmflora, voeding & gezondheid.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.