Ik ben niet van suiker!

blushing recepten voor een healthy way of life, door Gordon

Gordon Heuckeroth

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ik ben niet van suiker!

gebonden: € 9.99

ISBN: 9789082417708, geïllustreerd, 124 blz., November 2015
Formaat: 26.3 (h) x 20.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 731 gram.

Uitgever: Splint Media B.V.

redactie: Gerda Preusting; Birgit Gantzert

beschrijving

In dit vlot en informatief geschreven receptenboek legt zanger/entertainer Gordon aan de hand van zelfbedachte recepten uit wat je kunt doen om suikerbommen te omzeilen.

'Veel mensen worstelen hun leven lang al met hun gewicht. Minder eten, meer bewegen. Daar kun je het mee doen. Natuurlijk is dat waar, maar over suiker als grote boosdoener wordt meestal niet gesproken. Onze bewerkte voeding van tegenwoordig bevat gewoon heel veel suiker. In de supermarkt zetten die stiekeme suikers je vaak op een dwaalspoor. Slik niet alles voor zoete koek, veranderen kun je zelf.
Ik strijd mijn hele leven al tegen overgewicht, soms met succes en ook vaak weer terugvallend in oude 'slechte' gewoontes en eetpatronen. Sinds mijn 35ste ben ik diabetespatiënt. Dit receptenboek bevat gerechten, ideeën, tips and tricks voor een stabiel en gezond leef- en eetpatroon. Zonder suikerzoete misleiding, weggestopt in een product.
Gezonde gerechten dus, simpel en lekker, voor jezelf, voor familie en vrienden. Zonder te veel poespas, gewoon puur en bewust eten. Gooi vooroordelen overboord, durf het aan en start een leven met gezondheid in balans. Blozend welteverstaan!'

X Gordon

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting“Ik juich dit boek van harte toe aan diegenen die toe zijn aan een stukje verandering in het voedingspatroon wat ze vaak ziek of vermoeid maakt. Voeding is 75% en beweging 25%, onthoud dat en ga met dit boek een nieuw leven aan!“- Gordon
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.