De avonturen van Dally de Aap

Gerrit van Lent

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De avonturen van Dally de Aap

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789082417326, geïllustreerd, November 2016
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 172 gram.

Uitgever: DushiFreeYoungWild

beschrijving

De avonturen van Dally de Aap.


Dally de Aap woont met zijn broertje Poelie in de grote dierentuin van meneer Gerard. Samen met de andere dieren in de dierentuin en met hun vrienden Kasper, Anneke en Irene beleven ze mooie avonturen. Leuke korte verhalen om voor te lezen aan kinderen en jeugdigen. De verhalen zijn geschreven om op een leuke en positieve wijze ouders en verzorgenden te steunen in de opvoeding en het leren van kinderen. Zij hebben er nu vrienden bij!

Dally is een Aap met vele vriendjes. Ze beleven veel avonturen in de dierentuin. In dit eerste deel leren we Dally, zijn broertje Poelie en hun vrienden kennen. Samen spelen ze in de regen en leren dansjes. Ook gaan ze cake bakken met Irene.
Dit is een bundel met korte verhaaltjes van gemiddeld twee bladzijden. De verhalen zijn leuk en positief geschreven en zorgen voor veel herkenning. Deze verhalen steunen ouders en verzorgers in de opvoeding van hun kinderen. De verhalen zijn orthopedagogisch verantwoord en geven invulling aan belangrijke thema's zoals vriendschap, respect en geborgenheid.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.