De gevaarlijke wereld waarin we leven

Wat voorafging aan WOIII

Vera Mertens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De gevaarlijke wereld waarin we leven

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082415957, November 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 255 gram.

Uitgever: Vera Mertens

beschrijving

"De gevaarlijke wereld waarin we leven" gaat dieper in op de moeilijkheden waarmee de NAVO die door de Verenigde Staten wordt geleid te kampen heeft, over de ambitieuze president Trump die zich door niemand de les laat lezen en er niet voor terugdeinst om zijn topgeneraals en de CIA voor schut te zetten. Het boek gaat nog over zoveel meer.
Terwijl China en Rusland staan te dringen om de macht in de wereld over te nemen, loeren de gevaren uit alle hoeken van de wereld en slaat het dodelijke coronavirus hard toe. Gelukkig is er de Engelse Queen die met haar helende woorden de wereldbevolking toespreekt.


De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie is een militaire Alliantie die het Westen beschermt tegen conflicten die de wereldstabiliteit bedreigen. Ik raakte geïnteresseerd in de Verenigde Staten omdat die de NAVO leidt. Ik las veel, raadpleegde militaire sites, surfte van nieuwszender naar nieuwszender, volgde verslaggevers en interviews en verrijkte mijn kennis met research. Uiteindelijk besloot ik om wat in mijn geheugen staat gegrift aan het papier toe te vertrouwen, zodat de volgende generaties zouden weten wat er zich in de wereld afspeelde in de periode die voorafging aan de Derde Wereldoorlog.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.